Search
Close this search box.

بوستر پمپ آتش نشانی + بررسی ساختار و مشخصات آن

اجزا بوستر اتشنشانی

بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ آتش نشانی وسیله ای است که آب و فشار لازم را برای خاموش کردن و اطفا حریق در ساختمان تأمین می کند. این فشار و دبی را مهندسین مشاور بر پایه ی قوانین ملی ساختمان و سازمان آتش نشانی محاسبه می کنند. بوستر پمپ آتش نشانی دست کم می بایست دارای دو پمپ باشد که هر کدام به طور جداگانه آب لازم تجهیزات اطفا حریق را دارا باشد.

بوستر پمپ آتش نشانی با توجه به خواسته ی مشتریان در ظرفیت های مختلف و برند های متفاوتی تهیه و تولید می شود. این بوستر ها می بایست استاندارد های لازم و تجهیزات مکانیکی با کیفیت را داشته باشند بوستر پمپ آتش نشانی شامل الکتروپمپ ها، شاسی، کنترل کننده ها، تابلو برق، کلکتورهای مکش و دهش، شیرآلات و لرزه گیرها و همچنین منبع تحت فشار است.

بوستر پمپ آتش نشانی با داشتن انواع مختلف تجهیزات مانند شیرهای یکطرفه ی سوپاپی، دیسکی، دریچه ای و.. همچنین شیرهای قطع و وصل، کشویی، پروانه ای و تابلو برق های مختلف مثل دیواری و یا سوار بر شاسی دستگاه، ضد آب بودن دستگاهی مناسب و پیشرفته می باشد که در اختیار مشتریان می توان قرار داد.

خرید انواع بوستر پمپ

ساختار بوستر پمپ آتش نشانی

اجزایی که بوستر پمپ آتش نشانی را تشکیل می دهند به شرح زیر می باشند:

الکتروپمپ:

از مجموعه ی الکتروموتور تهیه می شود که به شکل ۳ فاز یا تک فاز ۵۰ و ۶۰ هرتز به وجود می آید الکترو پمپ دارای سانترفیوژ افقی و یا عمودی طبقاتی می باشد.

شاسی:

این قطعه جنسی فولادی گالوانیزه دارد. به این صورت که الکتروپمپ ها به آسانی می توانند بر روی شاسی سوار شوند. شاسی به شکلی ساخته و تعبیه می گردد که صدا و ارتعاش کم را تولید کند.

منبع دیافراگمی:

این منبع به شکل دیافراگمی عمل می کند به این صورت که آب را با فشار زیاد وارد دیافراگم لاستیکی کرده و از سوی دیگر هوای داخل مخزن معمولاً با فشاری حدوداً ۲ تا ۵/۲ مرتبه است که متراکم می شود و ایمپالس آب داخل سیستم را جذب خود می نماید. تانک های مربوطه به وقت قطع و وصل شدن بوستر پمپ ضربه ی آب درون لوله را جذب می نماید. هر ۶ ماه یک بار هوای درون مخزن بازبینی بشود بهتر است.

 

مشخصات بوستر پمپ آتش نشانی :

از مشخصات بوستر پمپ آتش نشانی می توان به نکات زیر اشاره نمود:

معمولاً بوستر پمپ ها فشاری حدود ۱۲۰_۱۴۰ درصد نامی خود را (در شرایطی که جریان صفر باشد) به وجود می آورند. نقطه ی نامی بوستر پمپ، فشار و جریانی حدود ۱۰۰% فشار و جریان نامی را به وجود می آورد.

یک بوستر پمپ آتش نشانی بهتر است که اندازه ای بزرگ داشته باشد تا آب مناسب برای چندین بار استفاده را در خود نگه دارد.
متریال هایی که در بوستر پمپ آتش نشانی استفاده می شود، باید به دلیل فشار زیادی که تحمل می کند مقاومت بالایی داشته باشد، بنابراین این پمپ ها از جنس چدن حاکستری جی جی ۲۵، جی جی جی ۴۰، چدن نشکن، برنز و یا استنسل استیل ریخته گری شده می باشند.

طبق استاندارد تعریف شده پروانه ی استفاده شده در بوستر پمپ باید از جنس برنز و یا استنلس استیل باشد. به هیچ عنوان در بوستر پمپ آتش نشانی نباید از پروانه ی چدنی استفاده کرد.

محوری که در بوستر پمپ آب آتش نشانی استفاده می شود می بایست از جنس استنلس استیل باشد زیرا با توجه به استانداردهای تعریف شده قوانینی مشخص برای طراحی این محورها بیان شده است.

برای آب بندی این مدل پمپ باید از نوار گرافیتی از نوع بدون آزیست استفاده کرد. بلبرینگ های روانکاری شده با گریس می بایست به اندازه ی کافی مستحکم باشند تا دست کم ۵۰۰۰ ساعت دوام بیاورد.

دیزل موتور بوستر پمپ می بایست دارای کیفیتی بالا و مخصوص آتش نشانی طراحی و ساخته شود.که با توجه به دمای محیط و سطح دریا ساخته می شود. که به گاورنر مجهز هستند و همچنین دارای دستگاه خاموش کننده ی قوی می باشند

همه ی بوستر پمپ های آتش نشانی با توجه به نوع برند و شرکت تولید شده ی آن ها متفاوت اند و بسته به نوع مصرفی آن قیمت های متغیری دارند.

 

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *