انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین
کپسول های آتش نشانی دستگاه قابل حمل می باشد که برای خاموش کردن اتش سوزی های کوچک و یا کاهش تخریب قبل از استقرار آتشنشانها به صحنه استفاده خواهد شد. در این مطلب از وب سایت تاسیسات دات کام قصد داریم انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
در ادامه مبحث انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین باید ذکر کنیم که کپسول آتش نشانی یک وسیله ایمنی برای اتش های کوچک و نسبتا سبک می باشد.
از این کپسول های خاموش کننده آتش معمولاً در پمپ بنزین ها، ساختمان های اداری، مراکز حمل و نقل عمومی و … استفاده خواهد شد. کپسول های آتش نشانی برخلاف عملکرد یکسانی که دارند معمولاً دارای انواع مختلفی می باشند که باعث میشود تا خرید آن تا حدودی دشوار شود.
انواع کپسول آتش نشانی
در ادامه مبحث انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین باید ذکر کنیم که شما اگر بخواهید انتخاب مناسبی داشته باشید باید با انواع آن آشنا شوید. برخی از انواع ان به شرح زیر می باشد.
-
کپسول آتش نشانی از نوع خاموش کننده آب
بهتر است بدانید که آب یکی از انواع کپسول های آتش نشانی می باشد که شایعترین و ارزانترین نوع خاموش کننده به شمار می رود. برای آتش سوزی هایی که شامل کاغذ، چوب، نی، زغال سنگ، لاستیک و پلاستیک جمع می باشند استفاده خواهد شد.
این خاموش کننده ها تنها دارای آب بوده و مهار کردن آتش توسط خیس کردن مواد سوختنی با آب و جذب گرما از اجسام سوزان انجام خواهد شد. از این خاموش کننده ها برای دفاتر، فروشگاه های خرده فروشی، مدارس، هتل ها، انبار ها و محل های داخلی مناسب بوده و مورد استفاده قرار میگیرد.
-
کپسول اتش نشانی از نوع خاموش کننده های پودر خشک
در ادامه مبحث انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین آن باید ذکر کنیم که یکی از انواع آن خاموش کننده های پودر خشک می باشد که مناسب ترین می باشد. بهتر است بدانید که این خاموش کننده ی پوسته را تشکیل می دهند که آتش را از بین میبرد و از پخش آتش جلوگیری خواهد کرد. برای سوختن جامدات، مایعات و گازها مورد استفاده قرار می گیرد.
خاموش کننده های پودر خشک دارای معایبی نیز می باشد که مهم ترین معایب آن این است که پودر در صورت استنشاق بسیار خطرناک است. بنابراین در دفاتر و خانهها غیرقابل قبول می باشد.
یکی دیگر از معایب ان این است که آتش را خنک نمیکند که در این صورت احتمال اشتعال مجدد وجود دارد. در صورت استفاده از خاموش کننده پودری شما نیاز دارید که پس از آتشسوزی پاکسازی انجام دهید امکان دارد به مبلمان نرم و ماشین آلات آسیب وارد کند.
این خاموش کننده حاوی گاز دی اکسید کربن تحت فشار می باشد که آتش را خفه می کند. باعث میشود تا به آیتم های الکتریکی هیچ آسیبی وارد نشود. بنابراین برای استفاده در آتش سوزی های کلاس B و الکتریکی بسیار مناسب می باشد.
نکات مهم در هنگام خرید کپسول آتش نشانی
در ادامه مبحث انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین باید ذکر کنیم که شما برای اینکه بتوانید کپسول مناسبی را انتخاب کنید باید نکاتی را مد نظر قرار دهید. برخی از این نکات را در ادامه ذکر می کنیم.
-
نوع خاموش کننده
اولین نکته که باید در هنگام تهیه کردن کپسول آتش نشانی مورد توجه قرار دهید سازگاری مواد خاموش کننده با نوع آتش سوزی است که احتمال وقوع آن بسیار بالا می باشد.
همانطور که ذکر شد این محصول انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال میتوان گفت برای خاموش کردن آتش که حاصل از سوختن مواد پتروشیمی مثل نفت، گاز و گازوئیل می باشد؛ باید از کپسول های حاوی کف استفاده نمایید.
-
ظرفیت کپسول
با توجه به انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین باید ذکر کنیم که ظرفیت کپسول از جمله این موارد است که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
اصولاً باید با توجه به وسعت و اهمیت بخش های مختلف در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی باید به فکر تعیین ظرفیت کپسول و تعداد کپسول هایی باشید که در محل مورد نیاز است. باید این کپسولها را با رعایت فاصله مکانی مناسب از یکدیگر قرار دهید.
-
اندازه آنها
کپسول آتش نشانی در استاندارد های مختلف طراحی و روانه بازار میشود. از کپسول های سبک برای نصب بر روی دیوار استفاده کرده و نوع سنگین آن ها معمولاً به صورت ایستاده مورد استفاده قرار می گیرد. نوع سنگین کپسول های اطفای حریق به صورت چرخ دار و بدون چرخ موجود هستند.
-
طریقه استفاده
طریقه استفاده از کپسول آتش نشانی از نکات بسیار مهمی است که باید قبل از اینکه جهت خرید این محصول اقدام کنید به ان توجه کنید. کپسول آتش نشانی در دو وضعیت فشاری و بالون دار تولید و روانه بازار میشود. نوع بالن دار برای افراد آموزش دیده باشند مناسب بوده و نوع فشاری برای استفاده افراد عادی جامعه می باشد.
-
زمان تخلیه و طول پرتاب مواد
نکته دیگری که باید در مبحث انواع کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید مناسب ترین به آن توجه کنید این است که زمان تخلیه محتوای درون کپسول آتش نشانی و طول پرتاب مواد داخل آن را باید دقت نمایید.
اصولا زمانی تخلیه کامل مواد درون هر کپسول بین ۸ تا ۶۰ ثانیه می باشد. طول پرتاب نیز ۲ تا ۷ متر تخمین زده خواهد شد تا در حقیقت فاصله ایمنی و لازم فرد دارنده کپسول تا اتش می باشد.
-
دمای محیط نگهدارنده
اگر قصد خرید کپسول آتش نشانی برای محیط های عادی دارید نیازی نیست که به این نکته بسیار توجه کنید. اما اگر قصد دارید برای محیط های صنعتی بزرگ و حساس از تعداد مشخص و اطفای حریق استفاده کنید باید دمای محیط نگهدارنده کپسولها را توسط تولید کننده بر روی بدنه درج شده توجه نمایید.
در این مقاله برای شما بازدیدکنندگان گرامی انواع کپسول آتشنشانی و راهنمای خرید مناسب ترین را ذکر کردیم با در نظر گرفتن این موارد می توانید محصول مناسبی را انتخاب کرده و در مواقع لزوم از آن بهره مند شوید.
می توانید از مشاوره ها و راهنمایی های لازم که توسط کارشناسان خبره تاسیسات دات کام ارائه می گردد بهره مند شوید. شما عزیزان می توانید از طریق وبسایت https://tasisat.com جهت خرید و تهیه تجهیزات اقدام نمایید. همچنین از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با کارشناسان تاسیسات دات کام در تماس باشید.
برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
انواع کپسول آتش نشانی کدامند؟
کپسول آتش نشانی آب، کپسول آتش نشانی پودر خشک، کپسول آتش نشانی دی اکسید کربن
نکات مهم در هنگام خرید کپسول آتش نشانی کدامند؟
نوع خاموش کننده، ظرفیت کپسول، اندازه کپسول، طریقه استفاده، زمان تخلیه و طول پرتاب مواد، دمای محیط نگهدارنده و ...
آیا می توان کپسول آتش نشانی را از فروشگاه تاسیسات دات کام تهیه کرد؟
بله شما بازدید کنندگان گرامی می توانید کپسول های آتش نشانی را از طریق وبسایت https://tasisat.com تهیه و خریداری نمایید.
آخرین دیدگاهها