Search
Close this search box.

مزایا و معایب پکیج برقی

مزایا و معایب پکیج برقی

پکیج سیستمی گرمایشی است که در دو مدل برقی و گازی موجود است‌. هر کدام از انواع این سیستم ها از مزایا و معایبی برخوردارند. در این مبحث قصد داریم به بررسی مزایا و معایب پکیج برقی بپردازیم. در صورتی که قصد خرید این دستگاه را دارید؛ بهتر است تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

پکیج یکی از سیستم های گرمایشی است که توانسته جایگاه مناسبی را بین کاربران به دست آورد. این دستگاه در انواع مختلف و با ظرفیت های گوناگونی تولید می شود که باید به تناسب کاربری مورد نیاز آن را انتخاب کرد. یکی از انواع پر طرفدار این سیستم ها پکیج برقی است که امروزه جایگزین خوبی برای موتورخانه می باشد.

این دستگاه با برق کار کرده و جریان برق را به گرما تبدیل می کند و بدین صورت آب گرم لازم فراهم می گردد. در محیط های مختلف می توان از این دستگاه استفاده کرد؛ ولی بهتر است قبل از آن با مزایا و معایب پکیج برقی آشنا شده و اطلاعات تکمیلی را درباره آن به دست آورید. این پکیح به دو دسته زمینی و دیواری تقسیم می شود که نوع زمینی آن ظرفیت بالایی داشته و برای محیط هایی با متراژ بالا استفاده می شود. همچنین نوع دیواری آن با توجه به ظرفیت کمی که دارد؛ برای محیط هایی با مساحت کم مناسب است.

مزایا و معایب پکیج برقی

مزایای پکیج برقی

پکیج برقی مزایای متعددی دارد که سبب پر مصرف شدن آن شده است. این ویژگی ها عبارتند از:

بازدهی گرمایشی بالا: این دستگاه بازدهی گرمایشی بالایی دارد؛ که حدود ۹۵ درصد است. هدر رفت گرما در این سیستم وجود نداشته و تمامی انرژی صرف گرم کردن آب می شود.

کیفیت ساخت زیاد: در ساخت انواع پکیج های برقی از قطعات با کیفیت و مرغوب استفاده شده است که به زودی خراب نمی شوند. این دستگاه دارای یک بدنه است که قطعات داخلی را پوشانده و از آن ها محافظت می کند. این بدنه مقاومت بالایی در برابر ضربات احتمالی و زنگ زدگی دارد.

ابعاد کوچک: به عنوان یکی دیگر از مزایای پکیج برقی می توان به ابعاد کوچک آن اشاره کرد. این دستگاه با توجه به ابعاد کوچکی که دارد؛ برای محیط های کوچک نیز به راحتی استفاده شده و می توان آن را در فضای کمی نصب کرد. همچنین برخی از این پکیج ها به قدری حجم و ابعاد کوچکی دارند که می توان در کابینت آشپزخانه آن را قرار داد.

طراحی شیک: این محصول از نظر ظاهری زیبا و مدرن بوده و در صورتی که در آشپزخانه نصب شود؛ جلوه بدی ندارد.

دود کم و خطر انفجار کم: از دیگر مزایای پکیج برقی خطر دود و خطر انفجار کم است. ایمنی این سیستم بالا بوده و هیچ دودی تولید نکرده و درون آن احتراقی صورت نمی گیرد. در نتیجه نیازی نیست نگران نشستن دوده بر روی دیوار یا لوازم دیگر باشید. خطراتی چون نشت گاز و گاز گرفتی در این دستگاه وجود نداشته و سیستم ایمنی آن به خوبی کار می کند.

صدای کم: مسلما صدای لوازم برقی در زمان کارکرد برای ساکنین مزاحمت ایجاد می کند؛ بنابراین دنبال راهی برای قطع این صدا هستند. این دستگاه در زمان کار صدای خیلی کمی تولید کرده و هیچ مزاحمتی برای ساکنین ایجاد نمی کند.

سازگار با محیط زیست: سلامت محیط زیست یکی از مواردی است که بسیار اهمیت دارد و باید به طریقی زندگی کرد؛ که برای محیط اطراف مشکل کمی ایجاد شود. این دستگاه با برق کار کرده و نیازی به سوخت های فسیلی نداشته و آسیبی به محیط زیست نمی رساند. این دستگاه سازگار با محیط زیست بوده و نسبت دیگر سیستم های گرمایشی آسیب کمی به محیط وارد می کند.

هزینه نگهداری کم: به عنوان یکی دیگر از مزایای پکیج برقی می توان به هزینه نگهداری کم‌ آن اشاره کرد. دیگر سیستم های گرمایشی باید سالانه از نظر عملکرد درست بررسی شوند؛ ولی این پکیج نیازی به بررسی و تعمیرات دوره ای ندارد. در صورتی که این سیستم غیر فعال باشد؛ مسدود نشده و به راحتی می توان دوباره از آن استفاده کرد.

قیمت مناسب: این سیستم نسبت به کارایی قیمت مناسبی داشته و به راحتی می توان آن را تهیه کرد. همچنین نصب این دستگاه آسان بوده و نیازی به دودکش نداشته که بدین دلیل هزینه های مربوطه نیز کاهش می یابد.

قابلیت کنترل فشار آب: یکی دیگر از مزایای پکیج برقی توانایی کنترل و تنظیم فشار آب است. با کنترل کردن فشار آب می توان در مصرف انرژی صرفه جوی کرده و مصرف خود را بهینه کرد. همچنین این قابلیت امنیت دستگاه را بیشتر می کند و در صورتی که فشار آب تنظیم نباشد یا سبب داغ شدن زیاد آب شده و یا سبب ناتوانی در تامین آب گرم می شود.

مزایا و معایب پکیج برقی

معایب پکیج برقی

پکیج برقی علاوه بر مزایایی که دارد؛ معایب مختلفی نیز دارد که شامل موارد زیر می شود:

مصرف زیاد برق: هزینه های مربوط به مصرف گاز نسبت به برق پایین تر بوده و به دلیل اینکه این دستگاه با برق کار می کند؛ مصرف آن نیز بیشتر است. هر چند این دستگاه راندمان بالایی داشته و در زمان کمی آب گرم را فراهم می کند؛ ولی باز هم هزینه های مربوط به مصرف برق بسیار بالاتر است.

خطر برق گرفتگی: در این سیستم مانند وسایل برقی دیگر خطر برق گرفتگی وجود دارد؛ که این یکی از معایب پکیج برقی می باشد. امکان دارد گاهی وقتی به بدنه دستگاه دست می زنید؛ متوجه جرقه های ریز شوید که خطرناک نیست. برای جلوگیری از این اتفاق باید اتصالات و کل دستگاه را به طور مداوم بررسی کرد.

قطع عملکرد با قطع برق: این پکیج برای کارکرد به برق وابسته بوده و اگر برق قطع شود؛ این دستگاه نمی تواند کار کند. در نتیجه تامین آب گرم نیز انجام نشده و محیط منزل سرد می شود تا دستگاه دوباره شروع به کار کند.

عدم کارایی در محیط های بزرگ: یکی دیگر از معایب پکیج برقی عدم کارایی در محیط های بزرگ است. این دستگاه قدرت کمی داشته و در محیط های بزرگ نمی توان از آن استفاده کرد؛ زیرا نمی تواند نیازهای مورد نظر را برآورده کند. بنابراین برای محیط های بزرگ و در صورتی که مصرف آب بالا است؛ استفاده از این سیستم توصیه نمی شود.

تنوع کم: این سیستم طراحی زیبایی دارد؛ ولی دارای تنوع بسیار کمی است. بدنه این دستگاه سفید و ساده بوده و به صورت یکنواخت است. در صورتی که دستگاهی با ظاهر خاص و متفاوت می خواهید؛ بهتر است از این دستگاه استفاده نکنید.

مزایا و معایب پکیج برقی

خرید پکیج برقی

در زمان خرید پکیج برقی باید به مواردی همچون موقعیت جغرافیایی منطقه، شرایط اب و هوایی، متراژ و مساحت ساختمان و … توجه داشته باشید. با در نظر گرفتن این موارد ظرفیت متناسبی را انتخاب خواهید کرد. جهت خرید پکیج برقی از طریق وبسایت https://tasisat.com/ اقدام کنید. در هر مرحله از خرید که نیاز به مشاوره و اطلاعات داشته باشید می توانید با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام در تماس باشید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *