Search
Close this search box.

گرمایش برای مغازه

گرمایش برای مغازه

گرمایش برای مغازه

باتوجه‌به پیشرفت تکنولوژی سیستم‌های گرمایشی جدید به بازار وارد می‌شود. برای انتخاب سیستم‌های مناسب برای گرمایش باید شرایط و ابعاد مغازه را در نظر گرفت. با ما همراه باشید تا با انواع روش‌های گرمایش برای مغازه آشنا شوید.

از جمله روش‌ها برای گرم‌کردن مغازه و پاساژها به این صورت است گرمایش برای مغازه با کمک بخاری نفتی با حرارت مستقیم، گرم کردن مغازه با حرارت غیرمستقیم و گرمایش سوله با بخاری برقی.

گرمایش برای مغازه با بخاری

در گرمایش برای مغازه با بخاری حرارت مستقیم از مناسب‌ترین روش‌ها برای ایجاد گرما در محیط‌های بزرگ و کوچک است در این نوع گرم‌کننده‌ها با تابش مستقیم گرما تولید می‌کند. انرژی موردنیاز این بخاری‌ها سوخت نفت است. این دستگاه‌ها مغازه های بزرگ است.

این نوع بخاری‌ها بازده بالایی دارند و گرما را به‌صورت یکنواخت در کل محیط پخش می‌کند البته باید در نظر داشت که این نوع بخاری‌ها دارای قدرت بالایی است. ولی این قدرت بالا و میزان تولید گرمای بالای این بخاری‌ها برای تهویه و گردش هوای تازه در محیط موردنظر باید یک سیستم تهویه دیگر هم تعبیه کرد.

مصرف‌کنندگان باتوجه‌به قیمت این محصول از این نوع بخاری استفاده نمی‌کنند. البته از دیگر معایب این نوع بخاری‌ها می‌توان به هزینه بالا و محدودیت در تنظیم رطوبت و محدودیت در تنظیم دما و عدم تأمین هوای موردنیاز و هزینه بالای نگهداری و تعمیرات است.

گرمایش برای مغازه با بخاری

باید توجه داشت که برای تولید گرما در مغازه های بزرگ بهتر بخاری شعله مستقیم در فضاهای بسته و انبارهای شامل مواد قابل اشتعال استفاده نکرد و حتماً باید از مواد آتش‌زا در نزدیکی این بخاری‌ها جلوگیری کرد. هر نوع بی‌احتیاطی ممکن است منجر به آتش‌سوزی شود و خسارات زیادی به بار آورد.

همان‌طور که قبلاً اشاره شد نوع دیگر بخاری‌ها برای گرمایش برای مغازه غیرمستقیم است که این نوع بخاری‌ها در دسته بخاری‌های ایمن قرار دارد. پس گزینه مناسبی برای گرمایش انبارها به‌حساب می‌آید. البته از این نوع در مغازه های بزرگ و پاساژها مورداستفاده قرار می‌گیرد. از این نوع بخاری‌ها می‌توان با آسودگی خاطر در مکان‌های سرپوشیده استفاده کرد و از حرارت مطبوع آن استفاده کرد.

گرمایش برای مغازه با استفاده از یونیت هیتر

از دیگر گرم‌کننده‌های با حرارت غیرمستقیم یونیت هیترها هستند که این نوع گرم‌کننده‌ها مناسب سوله‌ها و انبارهای کوچک است. این یونیت هیترها دارای یک کویل مسی و یک فن است. تولید گرما در این نوع سیستم‌ها به این صورت است که آب گرم یا بخار آب داغ به کویل وارد می‌شود و با استفاده از یک فن هوا را در اطراف کویل قرار می‌دهد.

در این هنگام هوا با برخورد با سطح آب داغ گرما را در داخل سالن پخش می‌کند. از ویژگی‌های این نوع گرم‌کننده قدرت وتوان بالای آن در پرتاب باد است و با این ویژگی این گرم‌کننده مناسب سوله با سقف بلند است.

گرمایش برای مغازه با چیلر

نوع دیگر گرم‌کننده هواساز و چیلر با حرارت غیرمستقیم است. به‌طورکلی هواساز یا همان ایرواشر یک دستگاه است که گرما را به کمک بویلر و کویل آب گرم تولید می‌کند. البته این دستگاه باید در قسمت خارجی مغازه تعبیه شود و با استفاده از کانال‌کشی به داخل هدایت می‌شود.

از ویژگی‌های مهم این ایرواشر و چیلر قابلیت تنظیم دقیق رطوبت در هوای ورودی است و این نوع سیستم بیشتر مناسب مناطق با آب‌وهوای گرم خشک است.

گرمایش برای مغازه با استفاده از زینت

از دیگر گرم کننده‌های مناسب مغازه و پاساژ است. البته این  نوع سیستم گرمایشی هم مانند ایرواشر با استفاده از کویل اب گرم و بویلر و پکیج گرما تولید می‌کند. ولی تفاوت زنت با ایرواشر این است که نمی‌توان مقدار رطوبت را تنظیم کرد.

گرمایش برای مغازه با استفاده از بخاری برقی

از دیگر گرم‌کننده‌ها استفاده از بخاری‌های برقی است. این نوع بخاری‌ها در سایزهای مختلف به فروش می‌رسد. ولی این نوع سیستم‌ها را بهتر است در مغازه های کوچک مورداستفاده قرار دهید و دلیل آن هم قدرت و توان کم این سیستم است و بازدهی آن برای مغازه های بزرگ و پاساژ ها مناسب نیست.

 البته نکته قابل‌توجه این است که این نوع بخاری برقی هزینه نصب کمتری نسبت به دیگر مدل‌ها دارد. عملکرد این نوع بخاری برقی به‌صورت تابشی است و مناسب برای سوله‌ها و انبارهای کوچک است. این نوع بخاری با استفاده از تابش اشعه مادون‌قرمز کار می‌کند.

 اکثرا به‌صورت تیوپی و مستطیلی تولید می‌شوند و انواع دیگر آن مانند بخاری تابشی دیواری و مدل‌های از سقف اویزان است.

از مزیت‌های این نوع گرم‌کننده‌های تابشی می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • ممانعت از ورود گردوغبار
  • تولید گرمای یکنواخت در محوطه
  • قابلیت جهت‌دهی به مسیر گرما
  • سرعت بالا در تولید گرما
  • بدون نیاز به سیستم انتقال‌دهنده گرما
  • کاهش و بهینه‌سازی در استفاده از انرژی

استفاده از بخاری برای تولید گرما معایب خاص خود را دارد. از جمله این که این گرما با کمک جریان هوا تولید می‌شود و به سمت بالا حرکت می‌کند و در قسمت سقف جمع می‌شود و حتی با وجود باد این گرما از بین می‌رود. باید برای رسیدن به گرمای مطلوب در سطح پایین زمان و انرژی زیادی صرف کرد.

گرمایش از کف

این سیستم‌ها عدم اشغال فضای مفید است. با به کار گیری این سیستم‌ها هیچ گونه فضایی در داخل مغازه اشغال نمی‌شود. باید در نظر داشت که پیشرفته‌ترین رادیاتورها هم فضایی را اشغال می‌کنند. دیگر مزیت این روش عدم سیاه شدن دیوارها و پنجره‌ها است.

گرمایش از کف

البته باید در نظر داشت که دو نوع اصلی گرمایش از کف  که شامل گرمای تابنده الکتریکی است که با استفاده از جریان برق که به یک عنصر حرارتی متصل است گرما تولید می‌کند.

گرمایش کف هیدرولیکی است که از اب داغ برای گرم کردن استفاده می‌کند به این گونه که با استفاده از سیستم لوله کشی‌های مارپیچی در تمام سطح کف پوش قرار می‌گیرند. بعضی از این سیستم‌ها دارای پنل‌هایی هستند که برای گرمایش در زیر فرش قرار می‌گیرند و به جریان برق وصل می‌شوند که این سیستم مناسب ساختمان‌هایی است که روی پیلوت قرار گرفته اند و یا حتی خانه باغ‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

برای انتخاب بهترین روش گرمایش برای مغازه باید چه کاری انجام دهید؟

شما با مشاوره گرفتن از سایت تأسیسات دات کام به راحتی می‌توانید بهترین روش گرمایش برای مغازه با توجه به فضای خود انتخاب کنید.

انواع روش‌های گرمایش برای مغازه نام ببرید؟

گرمایش برای مغازه با کمک بخاری نفتی با حرارت مستقیم، گرمایش سوله با بخاری با حرارت غیر مستقیم و گرمایش سوله با بخاری برقی

یونیت هیترها برای گرم کردن چه مغازه هایی مناسب است؟

این نوع گرم کننده‌ها مناسب مغازه های کوچک است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *