Search
Close this search box.

معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن

معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن

تاسیسات سرمایشی و گرمایشی از اجزای مهم هر ساختمانی است که مدل ها و انواع مختلفی دارد. یکی از این محصولات رادیاتور است که خود نیز در انواع گوناگونی موجود بوده و هر کدام کاربردی دارند. در این مبحث قصد داریم به بررسی معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن بپردازیم. شما کاربران گرامی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا پایان ما را همراهی کنید.

رادیاتور یکی از سیستم های گرمایشی است که به موتورخانه و پکیج وابسته می باشد. این دستگاه به طور یکنواخت محیط را گرم کرده و به دلیل ویژگی های زیادی که دارد؛ کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. انواع رادیاتورها و کاربردهای آن با هم متفاوت بوده و هر کدام کارایی خود را دارد. این سیستم به صورت دیواری نصب شده و به دلیل ابعاد کمی که دارد؛ فضای زیادی برای نصب نیاز ندارد.

بهتر است این دستگاه در نقاط سرد اتاق مثل زیر پنجره و یا نزدیک در ورودی نصب شود. از جمله انواع رادیاتور موجود در بازار ایران می توان به رادیاتور ایران رادیاتور، رادیاتور همگام، رادیاتور تکوود اشاره کرد.

معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن

آشنایی با انواع رادیاتور و کاربردهای آن از نظر جنس

رادیاتورها از نظر جنس و مواد اولیه ای که در ساخت آن استفاده می شوند؛ به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. در زیر هر کدام را به طور جداگانه توضیح می دهیم:

رادیاتور فولادی

این رادیاتور از مواد فولادی ساخته شده که مقاومت بسیار بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارد. طریقه نصب آن به دو صورت افقی و عمودی بوده و از رادیاتورهای پنلی می باشد. این محصول با رنگ مخصوص پوشش دهی شده که به همین دلیل عمر آن افزایش یافته و دوام زیادی پیدا می کند. بازدهی حرارتی این رادیاتورها بالا بوده و بیشتر در مناطق سردسیر از آن استفاده می شود.

رادیاتور استیل

یکی دیگر از انواع رادیاتور نوع استیل آن است در طرح ها و اندازه های مختلفی تولید می شود. این دستگاه بسیار پر طرفدار بودع و جنبه تزئینی داشته و در فضاهایی چون اتاق و حمام کارایی دارد. از ویژگی های این سیستم می توان به ماندگاری بالا، کیفیت بالا، مقاومت در برابر زنگ زدگی و بازدهی بالا اشاره کرد. این دستگاه به سرعت گرما را به محیط انتقال داده و در مدت زمان کوتاهی دمای آن را به طور یکنواخت گرم می کند.

رادیاتور آلومینیومی

به عنوان یکی از قدیمی ترین انواع رادیاتورها می توان رادیاتور آلومینیومی را نام برد که در مکان های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه از چندین پره آلومینیومی تشکیل شده که هر کدام توان حرارتی جدایی دارند و در صورت افزایش توان حرارتی دستگاه می توان تعداد این پره ها را افزایش داد.‌

بزرگترین مزیت این دستگاه افزایش توان حرارتی و نگهداری آسان آن است. به طوری که وقتی یکی از پره های این دستگاه آسیب ببیند؛ نیازی نیست تمام سیستم تعویض شود، بلکه فقط کافی همان پره آسیب دیده جدا شود.

رادیاتور چدنی

یکی دیگر از انواع رادیاتور از نظر جنس چدنی می باشد که به صورت ریخته گری تولید می شود. این محصول در برابر رطوبت و آب مقاومت زیادی داشته و دوام آن بالا است. این سیستم به صورت پره ای بوده و در اندازه ها و ابعاد مختلف تولید و عرضه می شوند و بیشتر کاربرد آن در حمام است.

رادیاتور شیشه ای

این نوع رادیاتور مدرن بوده و می توان از آن به عنوان یک المان زیبایی در ساختمان استفاده کرد. این دستگاه در طرح ها و رنگ های مختلفی ساخته می شود که با همه دکوراسیون ها همخوانی داشته و به راحتی می توان آن را با محیط داخلی خود هماهنگ کرد.

معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن

آشنایی با انواع رادیاتور از نظر شکل

رادیاتورها از نظر شکل ظاهری که دارند؛ به چندین دسته مختلف تقسیم می شوند. در زیر هر کدام از این محصولات را مورد بررسی قرار داده ایم:

رادیاتور پره ای

این نوع رادیاتور از قدیمی ترین سیستم های گرمایشی است که از چندین پره که به وسیله مغزی به هم متصل شده اند؛ تشکیل می شود. این دستگاه در دو نوع فولادی و آلومینیومی ساخته می شود که طول عمر بالایی دارد.

میزان گرما و انتقال حرارت در این سیستم به تعداد پره های آن بستگی دارد؛ به صورتی که هر چقدر تعداد پره ها بیشتر باشد؛ توان حرارتی نیز افزایش می یابد. این محصول در مکان های مرطوب و حمام بیشترین کاربرد را دارند؛ زیرا مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی از خود نشان می دهند.

رادیاتور پنلی

یکی دیگر از انواع رادیاتور از نظر شکل نوع پنلی آن است که از ورق های فولادی ساخته شده و اتوماتیک و نیمه اتوماتیک است. این دستگاه دارای بدنه یکنواخت است که سبب توزیع گرما به صورت یکنواخت در محیط می شود.‌ این بدنه در برابر خوردگی و ضربات مقاومت خوبی داشته و به دلیل کیفیت بالایی که دارد؛ از طول عمر بیشتری برخوردار است. بازدهی این دستگاه بالا بوده و در زمان کوتاهی گرمای دلخواه را برای ساکنین به ارمغان می آورد.

رادیاتور قرنیزی

 یکی دیگر از انواع رادیاتور که مدرن ترین آن ها به حساب می آید؛ نوع قرنیزی است که در لبه های دیوار نصب می شود. در این محصول لوله های آب گرم تعبیه شده اند که وظیفه دارند؛ گرما را به محیط انتقال داده و گرمایش آن را فراهم کنند.

این محصول در برابر انقباض و انبساط مقاومت زیادی داشته و به دلیل آن که نیاز به لوله کشی زیادی ندارد؛ سبب کاهش هزینه ها می شود. بازدهی این دستگاه بالا بوده ولی مصرف انرژی آن پایین است و نشتی و خرابی در آن خیلی کم اتفاق می افتد.

رادیاتور حوله خشک کن

حوله خشک کن یکی دیگر از انواع رادیاتور است که در محیط هایی مانند حمام، استخر و سرویس بهداشتی که رطوبت دارند استفاده می شود. این دستگاه به صورت لوله ای بوده و بر روی دیوار نصب می شود.

از این دستگاه برای گرم کردن محیط، جذب و کاهش رطوبت در محیط و خشک کردن حوله و لباس ها استفاده می شود. این سیستم در دو نوع برقی و آبی ساخته شده که در اندازه های مختلفی موجود است. بهتر است اندازه و ظرفیت دستگاه متناسب با محیط باشد؛ در غیر این صورت گرمای بیش از حد تولید می کند.

معرفی انواع رادیاتور و کاربردهای آن

خرید انواع رادیاتور

همانطور که ذکر شد رادیاتور در انواع مختلفی تولید شده و در بازار موجود می باشد؛ به همین خاطر انتخاب نوع مناسب آن تا حدودی دشوار می باشد. برای انتخاب نوع مناسب این دستگاه ها با کارشناسان خبره این مجموعه در تماس باشید و مشاوره های لازم را دریافت نمائید. بهتر است بدانید شما مخاطبین گرامی از سراسر ایران جهت خرید انواع رادیاتور می توانید از طریق وبسایت https://tasisat.com/ اقدام کنید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *