چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم شاید سؤال بسیاری از کاربران این مجموعه باشد. امروزه رادیاتور شوفاژ به دلیل تامین اب گرم مصرفی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. البته تنها به تامین آب گرم مصرفی اشاره نمی کند بلکه برای گرمایش فضا نیز یک گزینه استاندارد و محبوب به شمار می آید.
عموم مردم به خوبی می دانند که هواگیری شوفاژ از جمله مسائل بسیار مهم است که نباید آن را به هیچ وجه نادیده گرفت. نادیده گرفتن هواگیری شوفاژ می تواند آسیب های جدی را برای رادیاتور به وجود آورد و همچنین باعث گردد که خسارت های احتمالی گریبانگیر مصرف کنندگان گردد. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید که متوجه شویم چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم.
مشکلاتی که بر روی عملکرد اصلی رادیاتور تاثیر گذار هستند
این مبحث که چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم می توان اینگونه آغاز نمود که در سال حداقل یک مرتبه رادیاتور شوفاژ به هواگیری نیاز دارد. البته ناگفته نماند در برخی از شرایط مشکلاتی در موتور خانه به وجود می آید که همین امر می تواند به هواگیری بیشتر از ۱ مرتبه در سال نیز اشاره ای آشکار داشته باشد.
خاطر نشان می کنم که آب دادن رادیاتور شوفاژ نیز می تواند شما را با این موضوع مواجه کند که باید نسبت به هواگیری رادیاتور هرچه سریعتر اقدام کنید. سوراخ شدن رادیاتور صددرصد می تواند به نشتی رادیاتور منجر شود که نباید به این موضوع نیز بی توجه باشید.
همچنین شما قبل از راه اندازی رادیاتور پکیج باید از عدم وجود هر نوع رسوب مطمئن باشید. گرم نشدن اصولی رادیاتور به دلیل وجود رسوبات داخل آن است.
حتی این مشکل می تواند به وجود آید که قسمتی از رادیاتور گرم و قسمت دیگر کاملاً سرد باشد. قطعاً این گونه مشکلات به خاطر محبوس شدن هوا درون رادیاتور است. اینچنین و در این شرایط شما باید بدانید که چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم.
انجام هواگیری رادیاتور
جهت هواگیری شوفاژ در ابتدا باید رادیاتور ا کاملاً خاموش کنید.قطعاً ما در مقاله های قبلی مرتبط با این موضوع این مقوله را بررسی کرده ایم که سیستم روشن هوای بیشتری را به درون رادیاتور هدایت می کند. سپس بعد از خنک شدن رادیاتور باید به سراغ شیر هواگیری اتوماتیک بروید. از یک آچار مخصوص برای باز کردن شیر رادیاتور باید استفاده کنید.
خب طبیعتاً صدای خارج شدن هوا را می توانید بشنوید. توجه داشته باشید که بعد از هواگیری چند قطره آب نیز مشاهده خواهد شد. در این شرایط باید از یک عددد سطل و یا ظرف بزرگ استفاده نمود. حال بعد از تکرار عملیات هواگیری می توانید نسبت به بستن شیر خروجی هرچه سریعتر اقدام نمایید.
علل هواگیری مجدد رادیاتور
ایرادات بسیاری می تواند شما را با این سوال مواجه کند که چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم. یکی از دلایل نیاز به هواگیری وجود هیدروژن سولفید است. قطعاتی مانند آهن اگر دچار خوردگی شده باشند با تولید گاز می تواند شما را نسبت به هواگیری رادیاتور ترغیب کند.
اما این امکان وجود دارد که شما رادیاتور را هواگیری کرده اید اما باز هم مشکل سرد بودن رادیاتور برطرف نشده باشد. در این شرایط احتمالاً رسوبات دلیل این مشکل هستند.
با شاید رسوبی وجود ندارد اما سنسور گرمایش به مشکل و خرابی برخورده است. چنانچه در ورودی گاز اشکالی وجود داشته باشد نیز شما باید این عیب و ایراد را با هواگیری مجدد برطرف کنید. کم شدن فشار گاز را در این بین نادیده نگیرید.
عدم هواگیری به موقع رادیاتور
چنانچه شما به این موضوع که چه موقع باید رادیاتور را هواگیری کنیم توجهی نداشته باشید، با کاهش راندمان و البته گرمای مناسب رادیاتور رو به رو خواهید شد. اینگونه باید به فکر پرداخت قبوض بالای مصرف برق خود باشید.
معمولاً در رادیاتور های آلومینیومی که پره ای هستند، به دلیل جنس آلومینیوم گاز هیدروژن تولید می شود که همین امر باعث می شود تا افراد هر چند هفته یکبار حتی نسبت به هواگیری رادیاتور شوفاژ خود اقدام نمایند. بعد از هواگیری جریان آب شدیداً افت می کند، به همین دلیل باید جهت شارژ آب غفلت نورزید تا آسیبی متوجه رادیاتور نباشد. متأسفانه برخی از افراد به این توضیحات هیچ گونه توجهی نشان نمی دهند.
قطعاً بهترین راهکار برای محافظت از رادیاتور می تواند هواگیری به موقع آن باشد. اینگونه عملکرد رادیاتور به درستی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. حتی می توانید نسبت به عمر مفید دستگاه نیز در طولانی مدت مطمئن باشید. همان گونه که گفته شد، رادیاتور های پره ای نسبت به رادیاتور های پنلی به خاطر جنس خاصی که دارند و مدت طولانی تر هواگیری نیاز دارند.
راهنمای خرید رادیاتور
خرید رادیاتور آن چنان که فکر می کنید کار سختی نیست، البته اگر بدانید که از کجا باید خرید کنید. قیمت رادیاتور یکی از چالش برانگیز ترین معیارها در هنگام خرید به شمار می آید. فروشگاه تاسیسات دات کام همیشه قیمت هایی مطمئن و به روز را ارائه می دهد.
شما باید به جنس رادیاتور بی توجه نباشید، به این دلیل که جنسی مانند آلومینیوم صددرصد به هواگیری بیشتری نسبت به فولاد نیاز خواهد داشت. زیبایی، نصب آسان، نصب یکپارچه و…. همگی جزء عوامل مهم و کلیدی برای خرید یک رادیاتور مناسب از فروشگاه اینترنتی تاسیسات دات کام است.
البته ناگفته نماند که فولاد در طولانی مدت امکان زنگ زدگی و خوردگی را نیز فراهم می کند که در آلومینیوم این چنینی مشکلی رویت نمی شود و نباید این موضوع را به هیچ عنوان نادیده گرفت.
پره های آلومینیومی نسبت به فولاد و چدن تبادل حرارتی بسیار قابل قبول تری را از خود به نمایش می گذارند. همچنین با تعویض و اضافه و کردن تعداد پره شاید بسیاری از افراد تمایل بیشتری نسبت به خرید رادیاتور پره ای داشته باشند.
علاوه بر مواردی که ذکر شد در نظر داشته باشید که شما عزیزان می توانید از مشاوره های لازم برخوردار شوید تا بتوانید مناسب ترین سیستم را انتخاب کرده از ان بهره مند شوید. با اطمینان خاطر از طریق وب سایت https://tasisat.com/ انواع سیستم های تهویه مطبوع را سفارش دهید.
برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
چه زمانی رادیاتور به هواگیری مجدد نیاز دارد؟
زمانی که بعد از هواگیری کماکان قسمتی از رادیاتور سرد است، رادیاتور به هواگیری مجدد نیاز دارد.
کدام رادیاتور به هواگیری بیشتری نیاز دارد؟
رادیاتورهای آلومینیومی معمولاً به خاطر جنس خاص خود به نسبت به فولاد به هواگیری بیشتری نیاز دارند.
آیا ریزش اب از رادیاتور می تواند به هواگیری دستگاه مرتبط باشد؟
بله