Search
Close this search box.

گرمایش بالکن

گرمایش بالکن

گرمایش بالکن

گرمایش فضاهای باز مانند بالکن و تراس در روزهایی زمستان از نکته‌های مهم است. اگر دوست دارید حتی در زمستان در فضای بیرون از منزل و در گرما باشید باید از وسایل مناسب این مکان‌ها استفاده کنید.

انواع گرمایش بالکن

گرم‌کننده برقی

اولین مورد گرم‌کننده‌ای برقی است که متداول‌ترین روش برای گرم‌کردن محیط‌های باز است که با اتصال این وسایل به برق و روشن‌کردن آنها می‌توان از گرمای تولید شده لذت برد. البته این گرم‌کننده‌ای برقی انواع مختلف دارد.

مانند یونیت‌های زمینی و رومیزی و دیواری و همین‌طور مدل‌های خود ایستا می‌توان اشاره کرد. البته بعضی از این موارد برای محیط‌های بسته مانند کارگاه و پارکینگ هم استفاده می‌شود. با هر بودجه ای که داشته باشید می‌توانید بک نمونه گرم کن برقی تهیه کنید.

در انتخاب گرم کننده ی برقی باید دقت کرد که از نوع لامپ‌هایی با امواج کوتاه در انها استفاده شده باشد.

این مدل گرم کنندها در طیف مادون قرمز کار می‌کند و این به این معنا ست که بدن را گرم می‌کند نه هوا را واین مزیت را دارد که گرمای تولید شده با یک باد ملایم ازبین نمی‌رود.

باید توجه کرد که لامپ‌های گرم کننده با امواج متوسط و بلند هوا راگرم می‌کنند که این کار هدایت گرما را سخت می‌کند. باید دقت کرد که لامپ‌ها با موج‌های کوتاه اغلب از  شفاف و یا هالوژن یاقوتی  و یا لامپ طلایی استفاده می‌کنند. ولی در مدل لامپ‌های گرم کننده با طول موج متوسط و بلند از کوارتز استفاده می‌کنند و برای ایجاد گرمای بیشتر باید کیلو وات گرم کننده ان بیشتر باشد.

انواع گرمایش بالکن

گودال و یا سبد آتش

دومین نوع گرم کنندهای فضای باز گودال و یا سبد آتش که همان مجمر ویا آتشدان است که این نوع گرم کنندها همان شومینه‌های باز خود ایستا هستندکه جنس انها از چدن ویا استیل است که چوب‌ها در این شومینه‌ها سوزانده می‌شوند.

از مزایای این مدل گرم کن می‌توان گفت که گرما را مثل یک آتشدان سنتی تولید می‌کند و همچنین از ان می‌توان به عنوان زباله سوز استفاده کرد. البته می‌توان از ان به عنوان باربی کیو هم استفاده کرد و حتی می‌توان از این آتش برای درست کردن دیگر خوراکی‌ها مانند سیب زمینی هم استفاده کرد .

اجاق‌ها

 سومین مدل گرم کننده‌ها اجاق‌ها هستند که یک روش سنتی بیرونی است که اولین بار در مکزیک مورد استفاده قرار گرفت که به طور کلی از خاک رس و چدن یا استیل درست می‌شود. در کل همه اجاق‌ها بدنه ای گرددر قسمت پایینی دارند و همچنین دارای دود کشی عمودی در قسمت بالایی است. البته نمونه‌های جدیدی به بازار ارائه شده است ولی شیوه کار کرد انها با مدل‌های قبلی یکسان است.

 نحوه کار کرد این گرم کننده به این صورت است که چوب را از دریچه درون آن قرار می‌دهند و روی ان آتش می‌ریزند. البته در بعضی مدل‌ها دارای توری کباب پز هم هستند که کار باربیکیو را هم انجام می‌دهند.

اجاق‌ها به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

  • نوع اول اجاق‌های با خاک رس است که دارای طرح‌های مختلفی از نظر طرح و رنگ هستند.
  • مدل دوم که از جنس فلز هستند که این نوع هرچند از نظر قیمت گران‌تر از مدل قبلی است ولی دارای طول عمر بیشتری است.

سیستم‌های گرمایشی تابشی

نوع چهارم از گرم کنندها سیستم‌های گرمایشی تابشی است. این نوع از گرم کننده‌ها دارای تکنولوژی روز دنیا هستند که از طبیعت و گرمای خورشید الهام گرفته است. در واقع این روش گرمایش از سقف است که در ارتفاع بالا قرار می‌گیرد و تولید گرما می‌کند که این گرما در سطح لوله و سرامیک با کمک صفحه‌های باز تابنده به سمت پایین هدایت می‌شود و قسمت‌های مختلف را گرم می‌کند.

سیستم‌های گرمایشی تابشی

باید در نظر داشت که گرم کننده‌های سقفی اتلاف گرمای کمتری نسبت به دیگر مدل‌ها دارند و در نتیجه مصرف سوخت ان ها کمتر است که این امر باعث شده این نوع گرم کننده‌ها طرفداران بیشتری دارد.

از این مدل گرم کننده‌های سقفی در فضاهای بازمانند رستوران و کافه و تراس و الاچیق و گلخانه‌ها و مرغداری‌ها و سالن‌های ورزشی و نمایشگاه‌ها و مساجد و… مصرف دارد. البته در بعضی رستوران‌ها و تراس‌ها و روف گاردن ها از بخاری‌های زمینی پرمصرف و غیر استاندارد استفاده می‌کنند که با استفاده از این روش با حرکت هوا این گرما ازبین می‌رود .

با به کار بردن وسایل گرمایشی تابشی که در ارتفاع و یا در سقف قرار می‌گیرد که فضای مفید مورد نیاز را اشغال نمی‌کند و در نهایت یک گرمای مناسب و یکنواخت را تولید می‌کند و حتی وجود باد هم تاثیر کمی بر گرمایش این نوع سیستم‌ها دارد.

شومینه

برای گرمایش بالکن می‌توان یک شومینه ساخت که یک نقطه مرکزی را باید در نظر گرفت. در اطراف ان نباید درخت و گیاه قرار داشته باشد و حتی باید به جهت وزش باد هم دقت کرد تا دود و خاکستر شما را اذیت نکند.

باید در نظر داشت که ساخت شومینه ساده است حتی خود فرد هم ممکن است بتواند ان را بسازد و در نوع مصالح کاربردی هم محدودیتی نیست و شما می‌توانید از سنگ یا اجر و یا حتی فلز هم استفاده کنید. البته مدل‌های اماده هم در بازار وجود دارد که می‌توان تهیه کرد.

البته نور پردازی زیاد در محیط بالکن‌ها هم به گرمایش آنها کمک می‌کند البته لامپ‌های حرارتی هم وجود دارد که در این امر به مصرف کنندگان کمک می‌کند. باید در انتخاب مبلمان برای بالکن هم دقت کرد که با انتخاب کوسن تشک و حتی پتوهای برقی هم می‌توان به گرمایش بالکن کمک کرد.

باید در نظر داشت که استفاده از وسایل گرمایشی تابشی می می‌تواند تا ۶۰ درصد در مصرف گاز و حتی تا ۹۰ درصد در مصرف برق صرفه

نصب کف پوش گرم الکتریکی

از دیگر راه کارهای مناسب برای گرمایش بالکن نصب کف پوش گرم الکتریکی البته این روش‌ها مطابق با مقررات نیست. در این مدل شامل تشک‌های حرارتی است که در غالب یک شبکه است و کابل‌ها به صورت مار به ان وصل می‌شوند. که خود فرد هم می‌تواند ان را نصب کند.

نصب کف پوش گرم الکتریکی

 برای این کار ابتدا باید مقاومت سیستم را مورد برسی قرار دادو تمام کف ارا از هرنوع آلودگی تمیز کرد. در مرحله بعد باید یک شیار در کف برا قرار دادن سنسور دما تعبیه کرد و همچنین باید در دیوار هم برای کابل‌ها و ترموستات جا باز کرد. جنس کفپوش حتماً باید بتنی باشد. تشک باشد حدود ۵ سانتی متر از دیوارها فاصله داشته باشد. سنسور دما باید به ترموستات وصل شود. وبرای محکم کردن تشک می‌توان از چسب استفاده کرد.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”انواع گرمایش بالکن را بیان کنید؟” answer-0=”گرمایش بالکن برقی، گودال و یا سبد آتش، نصب کف پوش گرم الکتریکی، سیستم‌های گرمایشی تابشی، شومینه و اجاق‌ها” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”چرا نصب کف پوش الکتریکی روشی مناسب برای گرمایش بالکن نیست؟” answer-1=”زیرا بر خلاف مقررات است و اگر طبق اصول انجام نشود ممکن است خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری داشته باشد.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”برای انتخاب بهترین روش گرم کردن بالکن باید چه کاری انجام دهید؟” answer-2=”شما با مشاوره گرفتن از سایت تاسیسات دات کام به راحتی می‌توانید بهترین روش گرمایش بالکن با توجه به منزل و محیط بالکنتان انتخاب کنید.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *