بهترین چیلر مسکونی
چیلرها از انواع سیستم های خنک کننده هستند که در انواع مختلف و با ظرفیت های گوناگونی تولید می شوند. این سیستم ها با توجه به ویژگی هایی که دارند؛ هر کدام برای محیط هایی مناسب هستند. در اینجا می خواهیم بهترین چیلر مسکونی را به شما معرفی کنیم. پس خواندن این مقاله را از دست ندهید.
آشنایی با بهترین چیلر مسکونی
چیلرهای مسکونی در دو نوع چیلر جذبی و تراکمی موجود هستند که نوع جذبی آن قدیمی بوده و در ساختمان های قدیمی به کار برده شده است. نوع مدرن این سیستم ها چیلر تراکمی است که خود در دو نوع آب خنک و هوا خنک تولید و به بازار عرضه می شود. از بین این سیستم ها چیلر تراکمی هوا خنک به برج خنک کننده نیازی ندارد و به همین دلیل بسیار رایج است. بنابراین بهترین چیلر مسکونی نوع مینی چیلر هوا خنک است که در مناطق مختلف و متراژهای مختلف می توان از آن بهره برد.
ساختار این چیلرها ساده بوده و به همین دلیل نیاز به نگهداری کمی دارند. این سیستم ها را می توان در فضای آزاد نیز نصب کرد و برای این کار نیازی به موتورخانه نمی باشد. مینی چیلرها در سایزهای کوچکی موجود بوده و نوعی دستگاه سرد کننده تهویه مطبوع هستند که به صورت مستقل کار می کنند. این سیستم در پشت بام، حیاط و … قرار گرفته و به خنک سازی محیط کمک می کند. از جمله بهترین و پرفروش ترین این دستگاه می توان به چیلر هپاکو، چیلر گرین و … اشاره کرد.
آشنایی با اجزای چیلر مسکونی
- کمپرسور: این قسمت متراکم کننده گاز یا مایعات بوده و حجم گاز را کاهش و فشار آن را افزایش می دهد. در این سیستم از کمپرسور اسکرال استفاده می شود و در مناطق گرم و مرطوب نیز از نوع پیستونی استفاده می شود.
- تابلو برق: از دیگر اجزای چیلر مسکونی می توان به تابلو برق اشاره کرد که برای کنترل تجهیزات کنترل کننده برق از تابلو برق استفاده می شود.
- شیر انبساط: این شیر بین اواپراتور و کندانسور قرار داشته و کنترل میزان ورود مبرد به اواپراتور را بر عهده دارد.
- اواپراتور: اواپراتور نوعی مبدل حرارتی است که وظیفه دارد دمای آب را کم کرده و یک ماده را تبخیر کند. طراحی این مبدل به صورت صفحه ای و یا پوسته و لوله انجام می شود که نوع پوسته و لوله آن رایج تر می باشد.
- کندانسور: یکی دیگر از اجزای مهم چیلر کندانسور است که مبرد را از حالت گاز به مایع تبدیل می کند. کندانسور انواع مختلفی دارد که در مینی چیلرها از نوع هوا خنک و آب خنک استفاده می شود. نوع هوا خنک از فین های آلومینیومی و کویل مسی تشکیل شده و در بالای کندانسور نیز چند فن برای دمیدن هوا از بین کویل ها قرار دارد.
مزایای چیلر مسکونی
مینی چیلر یا چیلر مسکونی ابعاد کوچکی داشته و برای نصب فضایی را اشغال نمی کند. همچنین این نوع چیلر باعث صرفه جویی در مصرف انرژی شده و به کم شدن هزینه های مربوطه نیز کمک می کند. این سیستم ها دارای عملکرد بدون صدا بوده و مزاحمتی برای ساکنین ایجاد نکرده و آرامش آن ها را مختل نمی کند. عمر این دستگاه طولانی بوده و برای نگهداری از آن نیاز به پرداخت هزینه های بالا نمی باشد.
راندمان کاری و بازدهی دستگاه بالا بوده و پایداری بیشتری دارد. این سیستم قابلیت لوله کشی در فاصله های طولانی را دارد. در فصل های مختلف و در اقلیم های مختلف آب و هوایی می توان از این سیستم استفاده کرد. قدرت این دستگاه بالا بوده و نیازی به کانال کشی ندارد.
روش کار چیلر مسکونی
چیلر مسکونی وظیفه دارد گرمای آب موجود در اواپراتور را گرفته و آن را خنک کند. این سیستم در بیرون از ساختمان نصب شده و توسط لوله های مسی به فن کویل متصل شده و به کمک پمپ آب سرد را برای آن پمپاژ می کند. سپس این آب وارد فن کویل شده و دمای آن را کم کرده و هوای خنک شده بعد از برخورد با کویل دچار افت دما می شود. سپس این هوای خنک توسط فن دستگاه وارد محیط شده و آن را خنک می کند.
خرید بهترین چیلر مسکونی
شما خریداران گرامی جهت خرید بهترین چیلر مسکونی باید به مواردی همچون شرایط اب و هوایی، موقعیت جغرافیایی، و … توجه داشته باشید. در این صورت بدون شک می توانید دستگاه مناسبی را انتخاب کنید. برای سفارش این دستگاه به صورت اینترنتی از طریق وبسایت https://tasisat.com/ اقدام کنید. ناگفته نماند که کارشناسان خبره این مجموعه شما کاربران عزیز را برای انتخابی بهتر راهنمایی می کنند.
برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
بهترین چیلر مسکونی چه نوعی است؟
مینی چیلر هوا خنک
اجزای چیلر مسکونی را نام ببرید؟
کمپرسور، تابلو برق، کندانسور، شیر انبساط، اواپراتور
مزایای چیلر مسکونی را بیان کنید؟
ابعاد کوچک و عدم اشغال فضا برای نصب، صرفه جویی در مصرف انرژی، عمر طولانی، عملکرد بدون صدا، قابلیت لوله کشی در فاصله های طولانی، قدرت بالا