Search
Close this search box.

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی باعث می شود تا شما در هنگام سفارش و خرید انواع سیستم گرمایشی بتوانید بسیار هوشمندانه تصمیم بگیرید؛ چرا که براورد قیمت، هزینه تعمیرات و نگهداری، نحوه نصب، مزایا و معایب هر کدام از سیستم های گرمایشی می تواند روی تصمیم گیری شما تاثیر واضحی بگذارد.

در ادامه به مقایسه رادیاتور قرنیزی با انواع سیستم های گرمایشی دیگر می پردازیم، پس همراه ما باشید.

رادیاتور قرنیزی چیست؟

حال که در مورد مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی صحبت می کنیم، بهتر است ابتدا رادیاتور قرنیزی را بشناسید. این رادیاتور از جمله رادیاتور های بسیار کاربردی است که برای آن دسته از افرادی که به دکوراسیون داخلی بسیار اهمیت می دهند می تواند یک مدل خاص، جذاب و بسیار کاربر پسند باشد. به گونه‌ای که علاوه بر منازل در بسیاری از اداره ها و شرکت ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از این رادیاتور به شدت رواج دارد و انتقال گرما را به بهترین شکل ممکن انجام میدهد. انتقال عالی گرما نیز به خاطر استفاده از آلومینیوم فوق العاده استانداردی است که از خود در برابر انواع آسیب ها محافظت می کند.

حقیقت ماجرا این است که کارایی رادیاتور قرنیزی همانند رادیاتور های قدیمی است، شما یک طراحی خاص، مدرن و بسیار شیک را می توانید مشاهده کنید؛ چرا که از فناوری های جدید در ساخت این محصول کارآمد و مقرون به صرفه استفاده شده است.  

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی

تفاوت رادیاتور قرنیزی با پره ای و پنلی

در مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی چنانچه بخواهیم به رادیاتور پنلی و پره ای اشاره کنیم، بهتر است بدانید که از نظر شکل ظاهری، مدل قرنیزی، پنلی و پره ای با یکدیگر متفاوت هستند. همین تفاوت صددرصد در عملکرد آنها بی تاثیر نیست.

 رادیاتور قرنیزی این قابلیت را دارد که گرمای محیط را به آسان ترین شکل ممکن به کمترین اشغال فضا تامین کند. در حالی که رادیاتور پره ای و رادیاتور پنلی به خاطر ساخت در ابعاد بزرگتر قسمتی از محیط را به راحتی اشغال می کند،  طراحی رادیاتور قرنیزی به هیچ عنوان این گونه نیست.

همچنین رادیاتور قرنیزی این اختیار را دارد تا به انواع سیستم های گرمایشی متصل شود و مهمتر از همه سیستم لوله کشی خاصی برای نصب رادیاتور قرنیزی وجود ندارد. در صورتی که برای نصب مدل های پره ای و پنلی سیستم لوله کشی یکی از موارد ضروری به شمار می آید. بسیاری از افرادی که به دکوراسیون فضای خود اهمیت می دهند، صد درصد از رادیاتور قرنیزی بیشتر استقبال می کنند.

رادیاتور قرنیزی و سیستم گرمایش از کف

حال که به مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی می‌پردازیم، بهتر است به مقایسه‌ رادیاتور با سیستم گرمایش از کف هم اشاره ای داشته باشیم. هر کدام از این دو این قابلیت را دارند که به موتورخانه متصل گردند. سیستم گرمایش از کف در قسمت کف ساختمان نصب می شود، در صورتی که نحوه نصب رادیاتور قرنیزی این چنین نیست.

سیستم گرمایش از کف در مقایسه با رادیاتور قرنیزی حقیقتاً سطح گرمایش بیشتری را به وجود می آورد. رادیاتور قرنیزی و سیستم گرمایش از کف امروزه جزء متداول ترین، رایج‌ترین و نوین ترین ها در حوزه سیستم گرمایشی در صنعت تاسیسات معرفی می شوند، به گونه ای که شما با استفاده از هر کدام از این دو سیستم لازم نیست به سیاه شدن دیوار، اشغال فضا، گرفتگی و پوسیدگی لوله توجه کنید.

هزینه تعمیر رادیاتور قرنیزی بسیار کم است. در صورتیکه گرمایش از کف کرد چنانچه با مشکل روبرو شود، صد درصد هزینه تعمیراتی بالایی را در بر خواهد داشت.    

مزایای رادیاتور قرنیزی

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی می توان اینگونه بیان کرد که این رادیاتور مزایای بسیار زیادی دارد. مدل قرنیزی یکی از مدل های بسیار مورد توجه به شمار می آید. به این دلیل که می‌تواند یک دمای کاملا یکنواخت را برای گرمایش و فضای داخلی ایجاد کند. شما آنچنان اختلاف دمایی را در نقاط گوناگون اتاق احساس نخواهید کرد.

 فضای بسیار کمی به خاطر نصب روی دیوار در هنگام استفاده از مدل قرنیزی رادیاتور وجود دارد که همین امر تعمیر آن را نیز بسیار آسان کرده است. شما برای انواع سبک های دکوراسیون داخلی می توانید از رادیاتورهای قرنیزی به راحتی استفاده کنید.

تعمیرات و نگهداری آسان، نصب بسیار راحت روی دیوار، عدم لزوم سیستم لوله کشی و قیمت مناسب همگی از جمله مزایای استفاده از رادیاتور قرنیزی به شمار می آیند.

مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی

معایب رادیاتور قرنیزی

با توجه به اینکه به مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی پرداختیم و در مورد مزایای آن سخن گفتیم، بهتر به معایب این رادیاتور هم اشاره ای داشته باشیم.

در ابتدا می توان اینگونه گفت که طرح و رویه این نوع رادیاتور از فلز مس و آلومینیوم است که در طولانی مدت شاید دچار زنگ زدگی شود، همچنین هر چند وقت یکبار لازم است تا روکش های رادیاتور را باز و نسبت به گرد و غبار آن و به قول معروف پاکسازی اقدامات لازم را انجام دهید. تعداد از رادیاتور های قرنیزی برقی هستند که با قیمت بالایی به فروش می رسند. به خاطر مصرف برق تا حدودی شاید هزینه قبض برق شما را افزایش دهد.

به صورت مختصر ولی مفید به مقایسه رادیاتور قرنیزی با دیگر سیستم های گرمایشی پرداخته ایم. رادیاتور قرنیزی برای محیط های گوناگون و انواع دکوراسیون یک پیشنهاد ایده آل است. سیستم گرمایش از کف شاید بسیار پرطرفدار باشد، اما هزینه نگهداری و تعمیراتی بیشتری نسبت به رادیاتور قرنیزی دارد.

رادیاتور های پنلی و پره ای طراحی ظاهری آن چنان ترغیب کننده ای نسبت به رادیاتور قرنیزی را به نمایش نمی گذارند. تمام دلایل گفته شده باعث میشود تا شما در زمان انتخاب انواع سیستم گرمایشی(در بین انواع گفته شده) بتوانید انتخاب قابل قبول تری را تجربه کنید.

بهتر است بدانید شما مخاطبان گرامی از سراسر ایران می توانید جهت خرید انواع رادیاتورها از جمله رادیاتور قرنیزی و … از طریق وب سایت https://tasisat.com/ اقدام نمائید. در هر مرحله از خرید که نیاز به راهنمایی داشته باشید کافیست با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید و مشاوره های لازم را دریافت نمائید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *