Search
Close this search box.

سیستم کنترل برج خنک کن + توضیحات جامع و کامل

سیستم کنترل برج خنک کن

سیستم کنترل برج خنک کن

سیستم کنترل برج خنک کن وظیفه پایین آوردن دما آب خروجی کندانسور دستگاه های چیلر را بر عهده دارد . در سیستم bms جهت کنترل بهینه برج خنک کن نقاط کنترلی متمرکز بر کلکتورهای makeup و قسمت bypass دستگاه است و اطلاعات لازم را از سنسورهای دمایی بر روی کلکتورهای رفت و برگشت برج خنک کن و از اطلاعات باینری موجود در تابلو برق بهره می برد و می تواند در مواقع لزوم از قسمت start/stop  تابلو برق بهره جسته و به فن های برج فرمان لازم را صادر کند .

در این ساختمان از دو برج خنک کن بهره گرفته شده است . در سیستم های جدید می توان از سیستم دور متغیر فن و یا پمپ استفاده کرد . با تغییر اول می توان انتقال حرارت را کنترل کرد و با تغییر دوم می توان دبی سیال را کنترل کرد .

سیستم کنترلی پمپ

در ساختمان از پمپ های سیرکولاتور استفاده می شود که به طور معمول یکی از آن ها در حالت رزرو قرار دارد ، مابقی با توان نامی مشغول به کار هستند که انرژی برق فراوانی را مصرف می کنند .

از این پمپ ها در جهت گردش آب درون سیستم های مختلف از قبیل هواساز ، فن کویل ، آب مصرفی و برج خنک کن و … استفاده میشود که این گردش سیال بدون در نظر گرفتن مصرف انرژی و راندمان کاری است در صورتی که در سیستم BMS  این گردش سیال به صورت کنترل شده است و برحسب نیاز ساختمان پمپ ها به صورت متوالی و چرخشی روشن و خاموش می گردند.

خرید انواع برج خنک کننده

سیستم کنترل بویلر

بویلرها دارای مدارات کامل کنترلی داخلی هستند که کنترل تمام سیستم های داخلی بویلر را انجام می دهد . در سیستم کنترل بویلر توسط BMS  با داشتن دمای ورودی و خروجی می تواند در یک مرحله بالاتر ، بر کار بویلر نظارت داشته باشد و در زمان خطر فرامین لازم را صادر کند .

سیستم کنترل چیلر جذبی

وظیفه آن تامین آب سرد جهت سرمایش ساختمان است . چیلر های بکار رفته دارای یک سیستم کنترلی کامل هستند بنا به ماهیت سیستم BMS که یک سیستم مدیریت جامع است . دستگاه های چیلر به صورت کامل با مدارات کنترلی داخلی به کار خود ادامه می دهند ، تنها کاری که سیستم BMS  انجام می دهد . این است که در یک مرحله کنترلی بالاتر کار کنترل را انجام می دهد تا در مواقع اضطراری فرمان های لازم را صادر نماید که اینکار با اطلاعات جمع آوری شده توسط سنسورهای متعدد و اطلاعاتی که از تابلو برق گرفته می شود امکان پذیر است .

نقاط حساس چیلر همچون CONDENSER  و CHILLED  دارای سنسورهای حرارتی ورود و خروج سیال از چیلر است و همچنین دارای سنسور جریان سیال در نقاط ورودی اپراتور و کندانسور است تا احتمال یخ زدگی و سلوشن شدن مایع مبرد را از بین ببرد و همچنین با کنترل دبی آب گرم ورودی از دیگ آب گرم به چیلر به همراه سنسورهای حرارتی در ورودی و خروجی آب گرم کار کنترل خط ژنراتور را انجام دهد .

استراتژی تنظیم مجدد دمای آب چیلر

بهینه سازی مصرف انرژی از طریق تنظیم مجدد دمای آب خروجی از چیلرو یا ورودی به کویل سرمایشی در هوا رسان براساس برنامه تنظیم شده از قبل و یا سیستم کنترل هوشمند انجام می گیرد کاهش بار برودتی در ساختمان باعث افزایش  دما در آب خروجی از اواپراتور و یا ورودی به کویل سرمایشی می شود که در نتیجه تفاضل فشار گاز مبرد بین اواپراتور و کندانسور را کم می کند.

مانند استراتژی تنظیم مجدد دمای آب کندانسور کم کردن این تفاضل سبب کاهش کار کمپرسور شده و کارایی کل چیلر افزایش پیدا می کند و یا انرژی کمتر مصرف می شود روش اعمال این استراتژی بدین صورت است که دمای ورودی و خروجی از چیلر به ترتیب ۵۴ و ۴۴ درجه فارنهایت در نظر گرفته می شود و با در نظر گرفتن محدوده تنظیم برابر با ۸ درجه و کاهش ظرفیت چیلر از ۱۰۰ به ۶۰ درصد دمای تنظیم مجدد آب خروجی از اواپراتور از رابطه ای بدست می آید .

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *