Search
Close this search box.

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی

همانطور که می دانید مهم ترین و ضروری ترین تجهیزات آتش نشانی و راه مقابله با آتش؛ داشتن جعبه آتش نشانی می باشد. در این جعبه ها معمولاً انواع تجهیزات برای خاموش کردن آتش وجود دارد که در مواقع ضروری می توانید از آن بهره مند شوید. در این مطلب از وبسایت تاسیسات دات کام قصد داریم تا بیشتر در مورد تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی بحث کنیم. با ما همراه باشید.

بهتر است بدانید که امروزه یکی از تجهیزات آتش نشانی سیستم اطفای حریق می باشد که امروزه نقش بسیار مهمی در حوادث آتش سوزی و مقابله با آن دارد؛ جعبه آتش نشانی می باشد. قبلا از استفاده از این جعبه اختیاری بود اما امروزه استفاده از جعبه آتش نشانی از جمله مواردی است که باید حتما انجام شود تا شما بتوانید مجوز های ساختمان خود را دریافت کنید.

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی

تجهیزات مورد استفاده در جعبه آتش نشانی

یکی از تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی؛ کپسول می باشد. امروزه یکی از به نام ترین و پر استفاده ترین تجهیزات برای اطفای حریق به شمار می رود که اکثر افراد آشنایی لازم را با این کپسول ها دارند. کپسول آتش نشانی به عنوان یک وسیله یدکی در جعبه آتش نشانی استفاده می شود. بهتر است بدانید که این محصول عضو ثابت این جعبه نیست.

قراردادن کپسول آتش نشانی در جعبه با توجه به طراحی سیستم اطفای حریق ساختمان دارد. پس اگر در ساختمانی به جعبه اتشنشانی برخورد کردید که فضای کافی در جعبه نداشت اصلاً چنین چیزی برای آن پیش‌بینی نشده بود متوجه شوید که موضوع بسیار عادی می باشد.

بهتر است بدانید در صورتی که از کپسول آتش نشانی در جعبه استفاده شود نحوه استفاده نیز در محل نصب خواهد شد که افرادی که قصد دارند از ان استفاده کنند با اطلاعات و آگاهی لازم پیش برود.

همچنین بهتر است بدانید که باید کپسول آتش نشانی خود را مرتب و طبق زمان‌بندی مشخص چک کنید تا در زمان حادثه بتوانید از ان بدون مشکلی استفاده نمایید. مجموعه تاسیسات دات کام به عنوان عرضه کننده تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی در کشور در حال فعالیت می باشد که شما عزیزان می توانید انواع جعبه آتش نشانی را با قیمت مناسب تهیه نمایید.

  • شیرآلات و کوپلینگ آتش نشانی

شیرالات و کوپلینگ های آتش نشانی از جمله تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی می باشد.که تنها در نمونه هایی از جعبه های اتش نشانی مورد استفاده قرار می گیرد که در آن ها از قرقره و شیلنگ آتش نشانی برزنتی استفاده شده باشد.

شما توسط این قرقره ها می توانید در زمان حادثه شیلنگ برزنتی را توسط کوپلینگ به شیر اتش نشانی اتصال دهید. شیلنگ برزنتی باید به صورت کامل و بدون تا و یا خمش باز کنید. سپس شیر آتش نشانی را باز کرده تا آب به داخل شیلنگ وارد شده و در این صورت می توانید از آن استفاده نمایید.

  • شیلنگ و قرقره

یکی از تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی؛ شیلنگ و قرقره می باشد. لذا از دو نوع قرقره با شیلنگ هورزیلی  با شیلنگ برزنتی استفاده خواهد شد. نکته مهمی که باید مد نظر قرار دهید که شیلنگ از مهمترین تجهیزات مورد استفاده در این جعبه ها می باشد. به همین خاطر به عنوان یک عضو ثابت در جعبه های آتش نشانی شناخته می شود.

انواع جعبه های آتش نشانی

این جعبه ها با توجه به نیاز مصرف کننده و نظر کارشناسی طراحی می شود. انواع جعبه های آتش نشانی به شرح زیر می باشد:

  • جعبه آتش نشانی تک کابین

محفظه نگهداری تجهیزات این ضربه ها شامل یک عدد قرقره به همراه ۲۰ یا ۳۰ متر شیلنگ لاستیکی و یا برزنتی و اتصالات مربوطه مثل نازل پاشنده آب، کوپلینگ اتصال شیلنگ به نازل و کوپلینگ اتصال دهنده شیر فلکه برنجی فشار قوی برای تغذیه آب می باشد با یک درب است.

  • جعبه آتش نشانی دو کابین

این جعبه دارای دو درب و دو محفظه می باشد. یک محفظه مثل باکس های تک کابین بوده و محفظه دیگر ان برای نگهداری و قرار دادن کپسول آتش نشانی می باشد.

  • جعبه آتش نشانی ایستاده دو طبقه

درب بالای این جعبه برای قرار دادن شیلنگ و اتصالات آبی می باشد. قسمت پایینی ان برای پیشگیری از سرقت و تاثیر زیبایی ساختمان و نگهداری و قرار دادن دو تا سه عدد خاموش کننده ها از نوع پودر و گاز و co2 می باشد.

  • جعبه آتش نشانی جای کپسول

محفظه نگهداری کپسول های آتش نشانی جهت پیشگیری از سرقت و آسیب دیدگی ناشی از تصادم و در شرایط جوی تولید و روانه بازار می شود.

تجهیزات داخل جعبه آتش نشانی

  • جعبه آتش نشانی توکار

بهتر است بدانید که جعبه توکار در هنگام ساخت ساختمان ها در داخل دیوار تعبیه می شود. نمای بیرون تنها درب و فریم دور درب آن قابل مشاهده می‌شود که این زیبایی خاصی را به ساختمان می دهد.

  • جعبه آتش نشانی روکار

ساختمان های قدیمی که محل قرارگیری در واقع محل جعبه آتش نشانی تعبیه نشده است در اینجا باید از لوله کشی روکار و نحوه نصب جعبه آتش نشانی روکار استفاده شود.

  • جعبه آتش نشانی همباد  

بهتر است بدانید که این جعبه ها به صورت توکار بوده و کاملا وسط دیوار ساخته خواهد شد. در مراکز درمانی و بیمارستان ها و درمانگاه ها، مراکز ساخت دارو بیشتر از این مورد استفاده می‌کنند چرا که رفت و آمد اشخاص زیاد است و از برخورد با دستگیره درها جلوگیری شود.

جعبه آتش نشانی غیر همباد

این جعبه ها معمولاً عمق بیشتری دارد و  نصب قطعات و اتصالات در آن راحت تر می باشد.  

شما بازدید کنندگان گرامی اگر قصد دارید جهت تهیه جعبه آتشنشانی کنید باید سعی کنید از فروشگاه های معتبر و شناخته شده این تجهیزات را تهیه نمایید تا از سالم بودن و یا نبودن تجهیزات اطمینان داشته باشید. پیشنهاد ما به شما فروشگاه تاسیسات دات کام می باشد. این مجموعه با توجه به سابقه طولانی مدتی که دارد تجهیزات باکیفیتی را روانه بازار می‌کند.

 شما عزیزان با اطمینان خاطر می توانید از آن استفاده کرده و هیچ گونه نگرانی و دغدغه نداشته باشد. در هر جای ایران که باشید می توانید از طریق وبسایت https://tasisat.com جهت تهیه و خرید این تجهیزات اقدام نمایید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید از راه‌های ارتباطی ذکر شده با کارشناسان تاسیسات دات کام در تماس بوده و به صورت رایگان مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *