گرمایش گلخانه بدون گاز

گرمایش گلخانه بدون گاز

لطفا امتیاز دهید

[small_url_page]

گرمایش گلخانه بدون گاز

در فصل زمستان در منطقه ای که دسترسی به گاز شهری نیست باید از یک روش جایگزین و مقرون به صرفه دیگر برای تولید گرما برای گلخانه‌ها کرد. با ما همراه باشید تا با روش‌های گرمایش گلخانه بدون گاز به طور کامل آشنا شوید.

انواع روش‌های گرمایش گلخانه بدون گاز

 با توجه به منطقه جغرافیایی مانند کویری و کوهستانی و گرم و خشک و مرطوب می‌توان با استفاده از وسایل کنترل گرما و رطوبت به کاشت میوه وسبزی پرداخت. برای تامین رطوبت مورد نیاز گلخانه‌ها می‌توان از رطوبت سازهای پروانه ای که با استفاده از انرژی الکتریکی کار می‌کنند استفاده کرد.

باید دقت داشت که در مناطق مرطوب دیگر نیازی به این وسیله نیست. اما نکته قابل توجه دیگر در مورد گلخانه تامین گرما در فصل سرما است تا مانع از مرگ گیاهان شود و در عوض به رشد بهتر ان ها کمک کند.

گرمایش گلخانه بدون گاز از روش عایق بندی

اولین مورد که باید برای گرمایش گلخانه بدون گاز به آن توجه کرد عایق بندی گلخانه است که از هدر رفتن گرما جلوگیری می‌کند. همیشه قبل از رسیدن فصل زمستان باید عایق بندی انجام شود و به این نکات توجه شود.

پوشش گلخانه را باید حتماً از شیشه  و یا صفحه‌های پلی کربنات دو جداره انتخاب کرد تا از بین رفتن گرما به کمترین میزان ممکن کاهش یابد. باید دقت داشت که استفاده از نایلون بیشترین تبادل دمایی را دارد. باید دریچه‌ها و منافذ موجود در دیوار و یا سقف‌ها به خوبی پوشیده شوند.

گرمایش گلخانه بدون گاز با انعکاس نور خورشید

 بهتر است از فن‌های مدل دمپردار استفاده شود تا حتی در موقع خاموش بودن از ورود هوای سرد به داخل جلوگیری کند. بهتر است از در های دو جداره استفاده شود و حتماً بعد از ورود و خروج بسته شوند چون بیشترین میزان گرما از طریق درها هدر می‌روند.

بهتر است در تمام قسمت‌ها ی داخلی گلخانه از نایلون‌های حباب دار استفاده شود تا در عین شفاف بودن هم مانع عبور نور نیست و هم از خروج گرما جلوگیری می‌کند. با انجام این کارها در روزهای افتابی گلخانه گرم می‌شود و ممکن است به بخاری نیازی نداشته باشد ولی در هنگام شب و روزهای ابری نیاز به گرم کننده دارد.

گرمایش گلخانه بدون گاز با استفاده از جت هیترهای برقی

 ازجمله وسایل بی نیاز از گاز به این شرح هستند. گرمایش گلخانه بدون گاز با استفاده از جت هیترهای برقی است. که با استفاده از جریان برق شهری کار می‌کنند و در صورت استفاده از برق رایگان می‌توان از سلول‌های خورشیدی استفاده کرد. در صورت پرداخت هزینه اولیه برای راه اندازی می‌توان از برق رایگان ان استفاده کرد.

گرمایش گلخانه با بخاری هیزمی

 البته اگر دارای گلخانه کوچکی هستید با برق شهری و پرداخت هزینه کم می‌توان ان را گرم کرد. روش دیگر استفاده از بخاری هیزمی است که در این روش که مناسب گلخانه‌های کوچک است می‌توان با استفاده از چوب در شب گلخانه را گرم کرد و در طول روز هم از گرمای افتاب استفاده کرد.

انواع روش‌های گرمایش گلخانه بدون گاز

 البته باید برای اضافه کردن چوب به این بخاری در طول شب به ان سرکشی کرد. روش دیگر استفاده از هیترهای اتش درون است. این نوع گرم کننده‌ها گرمای تمیزی تولید می‌کنند که بسیار مناسب گلخانه است.

این نوع هیترها با استفاده از گازوئیل کار می‌کنند. و باید منبع ان پر شود تا برای چندین روز مورد استفاده قرار گیرد. البته باید توجه داشت که باید اکسیژن به هر کدام از این گرم کننده‌ها برسد تا بدرستی کار کنند و هوای الوده نیز از محیط خازج شود و نیاز به یک تهویه است تا به طور مداوم در فصل سرما کار کند.

البته باید دقت داشت که توسط این تهویه‌ها گرما از گلخانه خارج نشود. برای این کار بهتر است از این روش‌ها استفاده کرد. بهتر است از هیترهای مخصوص گلخانه استفاده کرد. استفاده از هیتر ارارات و سوپر پی اف مخصوص گلخانه هستند که قابلیت گرم کردن هوای ورودی را دارند.

گرمایش گلخانه بدون گاز به این شکل است که هیتر در قسمت خارجی سالن جای گذاری می‌شود و با استفاده از کانال‌های تعبیعه شده گرما به سالن وارد می‌شود که باعث تولید گرمای مطلوب می‌شود.

روش دیگر استفاده از فن اگزاست فیلتر دار است. به این صورت که در فصل سرما این امکان را دارد که هوای داخل را تصفیه و دوباره مورد استفاده قرار دهد. که برای این کار باید فن‌های مخصوصی در سالن تعبیه شود که دارای فیلتر باشند و آلودگی موجود در فضا گرفته و هوایی تمیز را به سالن وارد کند.

گرمایش گلخانه بدون گاز با انعکاس نور خورشید

روش دیگر برای گرمایش گلخانه بدون گاز انعکاس نور خورشید به داخل سالن هاست که یکی از کم هزینه ترین و راحت‌ترین روش‌ها برای گرم کردن سالن به شمار می‌رود.  برای این منظور باید دیوارهای قسمت جنوبی گلخانه را با رنگ سفید و یا به کار بردن مواد مواد منعکس کننده با کیفیت پوشش داد.

با این عمل با درخشش نور خورشید باعث رفلکس شدن پرتوهای خورشید به درون گلخانه شده و باعث بالا رفتن دمای داخلی سالن می‌شود. البته برای تاثیر بیشتر این روش بهتر است دیوارهای بخش شمالی را به طور کامل عایق بندی کنید تا گرمای ایجاد شده درون سالن بماند و هدر نرود. همچنین سرمای بیرون هم به داخل راه پیدا نکند.

برای عایق بندی قسمت شمالی گلخانه با توجه به ازمایشات انجام شده باید به طور اصولی انجام شود تا از هدر رفتن گرما جلوگیری شود چرا که بیشترین اتلاف گرما از این طریق است. و این امر باعث می‌شود شما با مشکلات کمتری برای تولید گرما و رطوبت روبرو شوید و در زمان کوتاهتری گلخانه را به دمای یکسان برسانید که این امر در رشد گیاهان تاثیر بسزایی دارد.

گرمایش گلخانه بدون گاز با انعکاس نور خورشید

باید در نظر داشت که در طبیعت در زمان فصل سرد سال قسمت‌های پایینی زمین در مقایسه با سطح رویی گرم‌تر هستند از این رو هر پله به عمق زمین نزدیک‌تر باشیم دما بالاتر می‌رود. از این رو بهتر است که سطح گلخانه را کمی پایین‌تر در نظر بگیریم که مناسب فصل سرما باشد. که این یکی از کم هزینه ترین روش‌ها به حساب میاید.

البته باید در نظر داشت که به طور طبیعی در طول شب کم کم از گرمای هوا کاسته می‌شود یک روش چیدن وسایلی است که در طول روز گرما را به خود جذب کند ودر طول شب این گرما را دوباره به محیط اطراف برگرداند. باعث ایجاد تعدل در دمای گلخانه شود. از جمله این وسایل می‌توان به ظرف‌های اب پلاستیکی و دیوارهای اجری و بشکه‌های سیاه و… اشاره کرد.

پس در هنگام گلخانه باید به نکاتی توجه داشت از جمله موقعیت جغرافیای منطقه مورد نظر است که در تامین گرما برای گلخانه تاثیر زیادی دارد. دیگر اینکه سالن باید حتماً مسطح و زهکشی باشد و نقاطی که در بلندی قرار دارند برای تامین گرما و رطوبت دارای مشکلاتی هستند.

بهترین منبع گرما برای گلخانه‌ها استفاده از نور خورشید است به سبب این امر بهتر است در مناطقی که نور خورشید بیشتر است احداث شوند.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

09123434398

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”مقرون به صرفه ترین روش گرمایش گلخانه بدون گاز چیست؟” answer-0=”روش دیگر برای گرمایش گلخانه بدون گاز انعکاس نور خورشید به داخل سالن هاست که یکی از کم هزینه ترین و راحت‌ترین روش‌ها برای گرم کردن سالن به شمار می‌رود.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”روش‌های گرمایش گلخانه بدون گاز را نام ببرید؟” answer-1=”• عایق بندی • جت هیترهای برقی • بخاری هیزمی • انعکاس نور خورشید ” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”برای انتخاب بهترین روش گرمایش گلخانه بدون گاز باید چه کاری انجام دهید؟” answer-2=”شما با مشاوره گرفتن از سایت تأسیسات دات کام به راحتی می‌توانید بهترین روش گرمایش گلخانه بدون گاز با توجه به فضای گلخانه خود انتخاب کنید.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

مطالب مرتبط

۶ نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع

6 نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع

۶ نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع مبرد ماده ای است که سیستم های تهویه مطبوع براساس آن... ادامه مطلب

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید یکی تجهیزات مورد نیاز برای استخر ها پمپ می باشد. در صورتی که پمپ... ادامه مطلب

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟ پمپ آب امروزه در اکثر خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ که عاملی... ادامه مطلب

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی 11 روش کاربردی

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی ۱۱ روش کاربردی سیستم تهویه مطبوع از جمله محصولات پرکاربردی است متنوع بوده و در... ادامه مطلب

سوپرهیت و سابکول چیست؟

سوپرهیت و سابکول چیست؟ در دستگاه های تهویه مطبوعی که براساس سیکل تبریدی کار می کنند؛ اصطلاحات سوپرهیت و سابکول زیاد... ادامه مطلب

سیستم تهویه مطبوع چیست؟

سیستم تهویه مطبوع چیست؟

سیستم تهویه مطبوع چیست؟ سیستم های تهویه مطبوع از تجهیزات اصلی هر ساختمانی محسوب می شوند که استفاده از آن ها... ادامه مطلب

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟ دستگاه تهویه از سیستم های پرکاربردی است که در انواع مدل های مختلف در... ادامه مطلب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب آب یکی از ضروراتی است که به طور روزمره مورد استفاده قرار... ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *