Search
Close this search box.

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

داکت اسپلیت یکی از سیستم های سرمایشی و گرمایشی هوا است که میان ساختمان سازان محبوبیت بسیار زیادی دارد. این سیستم ها که به نام اسپلیت کانالی هم شناخته شوند از یک قیمت داخلی مشترک استفاده می نمایند.

این قسمت مشترک به وسیله کانال کشی به فضاهای مختلف در ساختمان متصل می گردد. در این مقاله از تأسیسات دات کام با آموزش نصب کانال داکت اسپلیت در خدمت شما هستیم. قبل از آموزش نصب کانال داکت اسپلیت بهتر است درباره آن کمی بیشتر بگوییم.

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

انواع کانال داکت اسپلیت

  1. کانال هوای فایبر گلاس
  2. کانال هوای فیبر نوری
  3. کانال هوای ورق فلز
  4. کانال هوای انعطاف پذیر

کانال هوای فایبر گلاس چیست؟

در داخل و یا خارج از این کانال ها یک پوشش فایبر گلاس تعبیه شده است. این پوشش به نوعی عایق برای صدا و گرما به شمار می رود. فایبر گلاس هم از اتلاف انرژی جلوگیری می کند و هم به کاهش صدای داکت اسپلیت کمک می نماید.

کانال هوای فیبر نوری چیست؟

در این نوع کانال از ورقه های فایبر گلاس با رزین فشرده استفاده می شود. یک فویل در لایه خارجی این کانال تعبیه شده است که از هدر رفتن هوا و بخار آب پیشگیری می کند. این نوع کانال از بقیه انواع ارزانتر است.

کانال هوای ورق فلز چیست؟

این کانال ها را از ورق های گالوانیزه یا آلومینیومی ساخته اند. یکی از مزیت های این نوع کانال دوام بسیار زیاد آن است. همچنین از آنجایی که سطح آن ها حفره ای ندارد باکتری های مضر در آن امکان رشد ندارند؛ به این دو دلیل این نوع کانال رایج ترین کانال کشی داکت اسپلیت است.

کانال هوای انعطاف پذیر چیست؟

از اسم این کانال انتظار می رود که کاملا‌ً انعطاف پذیر باشد. جنس این نوع کانال اب ورق های فولادی نرم و ماردیچ اسپلیکس است. از مزیت های این کانال ارزان بودن و نصب بسیار آسان آن است. به دلیل انعطاف پذیر بودن، این نوع کانال برای فضاهای تو در تو بسیار مناسب است اما هنگام نصب باید از محکم بودن محل نصب بسیار مطمئن بود.

ضرورت کانال کشی داکت اسپلیت

کانال کشی سیستم داکت اسپلیا در تأسیسات ساختمان بسیار ضروری و مهم است. کاربرد کانال کشی انتقال جریان هوای اسپلیت و تحویل آن به فضا است. همچنین باید هوای مصرف شده کاربران را برای تسویه به سیستم برگرداند؛ به همین دلیل کانال کشی داکت اسپلیت جز جدا نشدنی سیستم تهویه هوا به شمار می آید.

همان طور که گفتیم سیستم داکت اسپلیت یکی از محبوب ترین سیستم ها برای تهویه هوا می باشد که از دو جز داخلی به نام هوا ساز و جز خارجی به نام کندانسور ساخته می شود. این دو جز توسط لوله های داخلی سیستم با هم ارتباط می گیرند.

اجرای کانال کشی داکت اسپلیت دقت و توجه بسیار زیادی را لازم دارد. باید در انجام محاسبات ابعاد کانال ها و مسیر های انتقال رفتی و برگشتی بسیار دقت نمود. همچنین باید نوع کانال به کار رفته در کانال کشی را درست انتخاب کرد؛ زیرا هرگونه اشتباه و تغییر در نوع کانال باعث می شود که میزان کارایی دستگاه پایین بیاید.

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

نصب کانال داکت اسپلیت به چند روش انجام می شود و ما در این مقاله برای شما توضیحات لازم را ارائه می نماییم. در بخش های قبل راجع به انواع کانال داکت اسپلیت برای شما گفتیم.

قدم اول برای آموزش نصب کانال داکت اسپلیت این است که بدانید انتخاب نوع کانال بسیار مهم است زیرا هر نوع کانال باید با توجه به محیطی که قرار است اسپلیت در آن کار کند انتخاب می شود.

قبل از هرگونه اقدامی برای نصب کانال شما باید نقشه محل را برای فروشنده بفرستید تا دستگاه مناسب محل شما را برایتان معرفی کند. همچنین فروشنده باید ابعاد کانال، طول و محل مناسب نصب آن را نیز برای شما مشخص کند.

انواع کانال مصرفی برای داکت اسپلیت

  1. کانال گالوانیزه
  2. کانال پلی اورتان یا از پیش عایق
  3. کانال فلکسی

در ادامه به بررسی این سه کانال و معایب و مزایای آن ها می پردازیم:

کانال های گالوانیزه در حقیقت همان کانال هایی هستند که برای کولر های آبی هم استفاده می شوند. اما زمانی که کاملا ایزوله باشند می توان از آن ها برای داکت اسپلیت هم استفاده نمود.

برای ایزوله نمودن این نوع کانال ها باید از عایق استفاده شود. به طور معمول برای ایزوله کردن آن از عایق های سفید فومی استفاده می کنند، این عایق ها با اینکه ارزان قیمت هستند توسط کارشناسان تأیید نمی شوند. اما عایق آلستروم که عایق فومی مشکی رنگی است و به صورل رول در بازار فروخته می شود می تواند در ایزوله کردن مناسب کانال و بهبود عملکرد اسپلیت کمک کند.

کانال های پلی اورتان به صورت ورقه ای هستند. این نوع کانال ها پس از اینکه توسط فروشنده مقدار کانال محاسبه شد، به محل اجرا ارسال می شوند و توسط کانال ساز متخصص این نوع کانال با توجه به نقشه ای که ارسال نموده اید در محل اجرایی، ساخته و نصب می گردد. استفاده کردن از این کانال از دو نوع دیگر مقرون به صرفه تر است و صدا را به صورت خارق العاده ای کاهش می دهد.

لازم به ذکر است که کانال پلی اورتان با فوم خشک فشرده و لایه های آلومینیومی با ضخامت حدودا ۸۰ میکرون در کشور خودمان تولید می شود که کاملاً می تواند با نمونه خارجی آن مقابله کند.

کانال های فلکسی هم به صورت لوله ای در قطرهای مختلف برای مکان های گوناگون ساخته می شوند. این نوع کانال هم برای مکش و هم برای توزیع هوا قابل استفاده است.

آموزش نصب کانال داکت اسپلیت

روش نصب کانال داکت اسپلیت

در این مرحله از آموزش نصب کانال داکت اسپلیت انواع کانال کشی داکت اسپلیت را بررسی می کنیم.

  1. کانال کشی فلکسیبل
  2. کانال کشی گالوانیزه مستطیل
  3. کانال کشی گالوانیزه مدور
  4. کانال کشی پلی یورتان

کلام آخر

در این مقاله به بررسی انواع کانال داکت اسپلیت و مختصری آموزش نحوه نصب کانال داکت اسپلیت پرداختیم. اما بهتر است شما عزیزان برای نصب داکت اسپلیت از متخصصان ما در تأسیسات دات کام کمک بگیرید. شما می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

همچنین می توانید از نصابان حرفه ای ما کمک بگبرید تا بدون ایجاد هیچ مشکلی داکت اسپلیت خود را راه اندازی کنید. همچنین در تأسیسات دات کام می توانید انواع تجهیزات سرمایشی و گرمایشی مورد نیاز خود را با اطمینان خریداری نمایید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

چگونه می توانم از سایت تأسیسات دات کام برای نصب کانال داکت اسپلیت کمک بگیرم؟

شما می توانید با شماره های مندرج شده در سایت تماس بگیرید.

اگر داکت اسپلیت در پشت بام نصب شده باشد، نحوه کانال کشی چگونه است؟

کانال کشی باید زیر سقف کاذب انجام شود.

از کجا بدانم ساختمان چند عدد داکت اسپلیت نیاز دارد؟

برای این امر شما باید حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *