دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

لطفا امتیاز دهید

دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

مشکلات زیادی در کولر گازی رخ می دهد که یکی از آن ها پریدن فیوز است. این مشکل به دلایل مختلفی رخ می دهد که باید به سرعت تشخیص داده شده و برطرف شود. در این مبحث می خواهیم دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی را مورد بررسی قرار دهیم. پیشنهاد می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتها ما را همراهی کنید.

در ابتدای مبحث دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی بهتر است اول بدانید کولر گازی چگونه دستگاهی است؟ امروزه سیستم های تهویه مطبوع یکی از تجهیزات مهمی است که در اکثر ساختمان ها به چشم می خورد. این سیستم دارای دو عملکرد سرمایش و گرمایش بوده ولی اغلب عملکرد سرمایشی آن مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول در انواع مختلف و با ظرفیت های گوناگونی تولید می شود؛ که با توجه به نوع کاربری خود می توان مورد مناسبی را انتخاب کرد.

کولر گازی کازوکی، اسپلیت و کولر گازی تک الکتریک از جمله انواع کولر گازی مناسب می باشند. این سیستم همانند دیگر محصولات برقی دچار ایراداتی می شود که از جمله آن می توان به پریدن یا سوختن فیوز اشاره کرد. این اتفاق معمولا مشکل خاصی ایجاد نکرده و فقط باید فیوزها را دوباره راه اندازی کنید. البته باید اطمینان حاصل شود که همین یک بار افتاده در غیر این صورت باید به تعمیرکار مراجعه شود.

دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

آشنایی با دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

پریدن فیوز دلایل مختلفی دارد که برخی از آن ها راه حل های ساده دارد. در زیر به این دلایل می پردازیم:

کثیفی فیلتر هوا

 اولین کاری که با پریدن فیوز باید انجام شود؛ بررسی فیلتر هوای کولر است. در صورتی که این قطعه کثیف شود؛ گردش هوا محدود شده و در زمان کار کردن به قطعات سیستم فشار زیادی وارد می شود. در این صورت سیستم برای اجرای عملکرد و خنک نگه داشتن محیط نیاز به انرژی بیشتری دارد.‌

شل و ضعیف شدن اتصالات الکتریکی

یکی دیگر از دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی شل و ضعیف شدن اتصالات الکتریکی می باشد. گاهی مکانیسم های داخلی سیستم ایرادی نداشته بلکه سیم کشی های آن مشکل دارند. در این صورت کولر گازی را از برق کشیده و سیم های بیرون را چک کنید؛ زیرا امکان شل، ضعیف شدت و یا زدگی اتصالات الکتریکی اتفاق افتاده باشد.

از طرفی وقتی دما به صورت ناگهانی تغییر کند؛ بر سیم های جعبه فیوز اثر می گذارد. با کاهش و افزایش ناگهانی دما سیم ها دچار انبساط شده و خراب می شوند؛ در نتیجه اتصالات شل و ضعیف می شوند. بهتر است سیستم را از برق کشیده و این کار را به تعمیرکار متخصص در این زمینه بسپارید.

مقدار کم مبرد کولر گازی

از جمله دیگر دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی می توان به مقدار کم مبرد آن اشاره کرد. اگر سیستم به طور مکرر سبب پریدن فیوز شده و در خنک کردن محیط مشکل داشته باشد؛ امکان کاهش مبرد وجود دارد. کاهش مبرد کار سیستم را سخت کرده و دستگاه زیاد از حد گرم می شود. در این صورت برای خنک کردن محیط فشار زیادی به کویل های کمپرسور وارد می شود. این کم بودن مبرد شاید به دلیل نشتی از سوراخ یا ترک در دستگاه باشد که باید بلافاصله با تعمیرکار تماس بگیرید.

خرابی خازن دستگاه

خازن وظیفه تنظیم و کنترل جریان الکتریکی سیستم را برعهده داشته و اگر خوب کار نکند؛ جریان الکتریکی ورودی به دستگاه قابل کنترل نخواهد بود. بنابراین امکان دارد انرژی الکتریکی کمتر و یا بیشتر از حد معمول از سیستم عبور کند. با این اتفاق دستگاه فشار زیادی را متحمل شده و زیاد از حد گرم می شود که در نتیجه آن فیوز پریده و یا می سوزد. افراد معمولی به سختی می توانند خرابی خازن را تشخیص دهند؛ بنابراین بهتر است با شرکت تعمیراتی در این زمینه تماس بگیرید.

فن های معیوب کندانسور

از دیگر دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی می توان به فن های معیوب کندانسور اشاره کرد. خراب بودن این فن ها باعث داغ شدن زیاد دستگاه و در نتیجه سوختن و پریدن فیوز می شود. فن کندانسور هوای سرد را از بیرون به داخل و هوای گرم را از داخل به بیرون هدایت می کند.

صدای چرخش یا خر خر در سیستم از راه های تشخیص خرابی فن های کندانسور است. در این حالت سیستم برای کار کردن فشار زیادی را تحمل کرده و انرژی بیشتری مصرف می شود. برای حل این مشکل بایستی با تعمیرکار تماس گرفته و قطعات معیوب با قطعات سالم عوض شوند.

دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

اقدامات لازم برای جلوگیری از پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی

برای جلوگیری از پریدن فیوزهای کولر گازی بهتر است نکات زیر رعایت شود:

تمیز کردن فیلتر دستگاه: بهتر است بدانید تمیز کردن فیلتر کولر گازی از پریدن فیوز جلوگیری می کند. فیلتر هوا گرد و غبار و ذرات معلق در هوا را جذب کرده و زود کثیف می شود. در صورتی که این قطعات تمیز شوند؛ علاوه بر بالا بردن کیفیت هوا مانع پریدن فیوز می شوند. بهتر است حداقل هر دو هفته یک بار فیوزها تمیز شوند.

تمیز کردن پنل بیرونی کولر گازی: نگهداری پنل خارجی به اندازه پنل داخلی مهم بوده و باید مطمئن شد دریچه های آن با آشغال یا گرد و خاک مسدود نشده باشند. برای داشتن جریان هوای بهتر یونیت بیرونی را در مکانی نصب کنید؛ که دارای تهویه مناسب باشد.

آشنایی با مجموعه تخصصی تاسیسات دات کام

مجموعه تخصصی تاسیسات دات کام از جمله فروشگاه های معتبر ارائه دهنده سیستم های سرمایشی و گرمایشی می باشد. تنوع این سیستم ها در بازار بسیار بالا می باشد؛ بنابراین باید با افرادی که در این زمینه اطلاعات دارند مشورت کنید و اطلاعات لازم را دریافت نمائید. شما کاربران عزیز از تمام شهرهای ایران برای سفارش و خرید این سیستم ها می توانید به صورت اینترنتی از طریق وبسایت https://tasisat.com اقدام کنید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دلایل پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی کدامند؟

کثیفی فیلتر هوا، شل و ضعیف شدن اتصالات الکتریکی، کمبود مبرد در سیستم، خرابی خازن، فن های معیوب کندانسور

نشانه های خرابی فن های کندانسور چیست؟

شنیدن صدای خر خر یا چرخش نشان می دهد فن های کندانسور خراب شده اند.

اقدامات لازم برای جلوگیری از پریدن فیوزهای مربوط به کولر گازی کدامند؟

تمیز کردن فیلتر، تمیز کردن پنل بیرونی

مطالب مرتبط

۶ نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع

6 نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع

۶ نشانه اصلی سطح پایین مبرد در دستگاه تهویه مطبوع مبرد ماده ای است که سیستم های تهویه مطبوع براساس... ادامه مطلب

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید

مارک های پمپ مخصوص استخر را بشناسید یکی تجهیزات مورد نیاز برای استخر ها پمپ می باشد. در صورتی که... ادامه مطلب

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟

دلایل اصلی آب دادن پمپ آب چیست؟ پمپ آب امروزه در اکثر خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ که... ادامه مطلب

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی 11 روش کاربردی

کاهش مصرف انرژی سیستم‌ تهویه خانگی ۱۱ روش کاربردی سیستم تهویه مطبوع از جمله محصولات پرکاربردی است متنوع بوده و... ادامه مطلب

سوپرهیت و سابکول چیست؟

سوپرهیت و سابکول چیست؟ در دستگاه های تهویه مطبوعی که براساس سیکل تبریدی کار می کنند؛ اصطلاحات سوپرهیت و سابکول... ادامه مطلب

سیستم تهویه مطبوع چیست؟

سیستم تهویه مطبوع چیست؟

سیستم تهویه مطبوع چیست؟ سیستم های تهویه مطبوع از تجهیزات اصلی هر ساختمانی محسوب می شوند که استفاده از آن... ادامه مطلب

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟

چرا دستگاه تهویه باد گرم‌ می زند؟ دستگاه تهویه از سیستم های پرکاربردی است که در انواع مدل های مختلف... ادامه مطلب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب

مصرف آب معدنی یا استفاده از دستگاه تصفیه آب آب یکی از ضروراتی است که به طور روزمره مورد استفاده... ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *