Search
Close this search box.

انواع حوله خشک کن و کاربردهای آن

مزایا و معایب حوله خشک کن

حوله خشک کن یکی از انواع رادیاتور است که در مدل های مختلفی موجود است. این دستگاه بسته به نوعی که دارد؛ در کاربردهای گوناگونی به کار برده می شود.‌ در این مبحث قصد داریم به بررسی انواع حوله خشک کن و کاربردهای آن بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با این محصولات می توانید تا انتها ما را همراهی کنید.

امروزه دستگاه های گرمایشی زیادی موجود هستند که حوله خشک کن یکی از پرکاربردترین آن ها است. امروزه استفاده از این سیستم به طور چشمگیری افزایش یافته است و برای گرمایش محیط، جذب و کاهش رطوبت موجود در فضا از این سیستم استفاده می شود. این دستگاه به صورت لوله ای بوده و با جریان داشتن آب گرم درون این لوله ها گرما به محیط منتقل می شود.

برای محیط های کوچک و محیط هایی که رطوبت آن ها زیاد است؛ می توان از این محصول استفاده کرد. همچنین برای خشک کردن حوله و البسه کوچک نیز این سیستم کارایی دارد. نصب این محصول به صورت دیواری بوده و بهتر است با توجه به متراژ محیط ظرفیت و نوع مناسبی را انتخاب کرد. حوله خشک کن تکوود، حوله خشک کن ایران رادیاتور، حوله خشک کن آنیت و … از جمله سیستم های محبوب موجود در بازار می باشد.

انواع حوله خشک کن و کاربردهای آن

انواع حوله خشک کن از نظر جنس

حوله خشک کن از نظر ظاهری و متریالی که در ساخت آن به کار رفته است به ۴ دسته زیر تقسیم می شود:

حوله خشک کن آلومینیومی

یکی از انواع حوله خشک کن نوع آلومینیومی آن است که مناسب نصب در داخل حمام است. جنس این سیستم از آلومینیوم بوده و در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد. وزن این دستگاه سبک بوده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. همچنین این سیستم در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی از خود نشان می دهد.‌‌ این سیستم به دو صورت لوله ای و تخت تولید شده و می توان آن را به صورت دیواری، ایستاده و در کف نصب کرد.

حوله خشک کن شیشه ای

این سیستم‌ یکی از سبک ترین و راحت ترین انواع حوله خشک کن ها است که به راحتی می توان آن را نصب کرد.‌ از ویژگی های بارز این دستگاه می توان به پخش یکنواخت گرما در محیط اشاره کرد. این دستگاه را می توان به دو صورت افقی و عمودی نصب کرد. در این دستگاه از شیشه های سخت و مقاوم در برابر حرارت استفاده شده است که در برابر رسوب، ضربه، شکستگی و خوردگی نیز مقاوم هستند.

در صورت استفاده از این دستگاه می توان ۲۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی کرده و هزینه ها را کاهش داد. این دستگاه در شکل ها، طرح ها و رنگ بندی های متنوعی موجود بوده و پاسخگوی تمامی سلیقه ها است.

حوله خشک کن استیل

یکی دیگر از انواع حوله خشک کن نوع استیل آن است که ظاهری ساده داشته ولی برای دکوراسیون داخلی جذابیت خاصی دارد. این دستگاه در رنگ های مختلفی موجود بوده و می توان بسته به سلیقه و دکوراسیون داخلی یکی را انتخاب کرد. با استفاده از این دستگاه می توان گرما را به طور یکنواخت در محیط توزیع کرده و نگران مصرف انرژی نبود؛ زیرا هدر رفت انرژی در این دستگاه وجود ندارد‌.

از مزایای این سیستم می توان به مقاومت در برابر زنگ زدگی، رطوبت، ضربات احتمالی و رسوب گرفتن اشاره کرد. همچنین طول عمر این دستگاه بالا بوده و می توان سال ها بدون آسیب دیدن از آن استفاده نمود.

حوله خشک کن فولادی

 این نوع حوله خشک کن نسبت به استیل وزن بیشتری داشته و نصب آن زمان طولانی نیاز دارد. جنس این دستگاه به دلیل موادی که در ساخت آن استفاده شده با کیفیت بوده و در برابر پوسیدگی و رطوبت مقاومت خوبی دارد. طول عمر این محصول بالا بوده و با انواع شرایط آب و هوایی سازگار بوده و می توان در تمامی مناطق از آن استفاده کرد.‌ همچنین به لحاظ اقتصادی قیمت این سیستم پایین و به صرفه است.

انواع حوله خشک کن و کاربردهای آن

انواع حوله خشک کن از نظر عملکرد و مصرف انرژی

دسته بندی دیگر حوله خشک کن ها براساس میزان انرژی مصرفی و عملکرد آن است که به دو دسته زیر تقسیم می شود:

حوله خشک کن برقی

یکی دیگر از انواع حوله خشک کن نوع برقی است که بیشترین کاربرد آن در محیط هایی است که رطوبت بالایی دارند. مواقعی که نمی توان لوله های آب گرم نصب کرد و یا دسترسی به آن امکان پذیر نیست؛ از این نوع سیستم استفاده می شود. در این دستگاه عملکرد با برق یا جریان الکتریکی انجام شده و برای تامین گرمایش فقط کافی است آن را به پریز برق متصل کنید.

در ساختمان هایی که به پکیج یا رادیاتور دسترسی نداشته و از بخاری استفاده می شود؛ می توان از این دستگاه استفاده کرد.‌ از این دستگاه در فضاهایی مثل رختکن و یا بیرون حمام که ۱۸۰ سانتی متر با دوش و وان فاصله دارد؛ استفاده می شود. این دستگاه را می توان متناسب به دکوراسیون و سلیقه خود در جای مناسبی نصب کرد. این دستگاه دارای المنت هایی است که انرژی الکتریکی را به انرژی گرمایی تبدیل می کند.

سپس توسط کابل های سیلیکونی استفاده شده سبب گرمایش لوله های دستگاه و انتقال آن به محیط می شود. این دستگاه به هیچ آب و مایع دیگری برای گرمایش نیاز نداشته و به راحتی می توان آن را نصب کرد. همچنین این دستگاه از دیگر سیستم های گرمایشی مستقل بوده و این مورد یکی از ویژگی های بارز آن است. میزان حرارت این حوله خشک کن بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ وات می باشد.

حوله خشک کن هیدرونیکی

 یکی دیگر از انواع حوله خشک کن نوع هیدرونیکی آن است که به پکیج یا سیستم گرمایشی کل ساختمان متصل شده و برای استفاده از آن نیاز به لوله کشی خاص دارد. گرمای این دستگاه از طریق گردش آب درون لوله های دستگاه فراهم شده و به محیط منتقل می شود. در بیشتر ساختمان های جدید با توجه به سیستم لوله کشی آن می توان در سرویس بهداشتی و حمام از این دستگاه استفاده کرد.

یکی از مزایای این دستگاه سرعت گرمای بالا است که در مدت زمان کوتاهی پس از روشن شدن محیط را گرم می کند. این سیستم را می توان به دو صورت ایستاده یا افقی بر روی کف نصب کرد.

کاربردهای حوله خشک کن

بهتر است بدانید حوله خشک کن کاربردهای مختلفی دارد که در زیر آن را بررسی می کنیم:

خشک کردن لباس: در بعضی ساختمان ها برای خشک کردن لباس به نور خورشید دسترسی وجود نداشته و این یکی از مشکلات شایع آپارتمان نشینی به شمار می رود. می توان با نصب این دستگاه در زمان کمی لباس های خود را خشک کرد. همچنین وقتی حوله خیس در حمام آویزان شود؛ سبب می شود میکروب های موجود در محیط به آن جذب شده و باعث بیماری شود. اما با استفاده از این دستگاه می توان میکروب زدایی کرده و نم حوله را از بین برد.

گرم کردن محیط: یکی دیگر از کاربردهای حوله خشک کن گرم کردن محیط است که انتخاب مناسبی برای فضاهایی مثل حمام، سرویس بهداشتی و استخر است. همچنین در محیط های کوچک می توان از این دستگاه استفاده کرد تا محیط گرم شده و در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.

کاهش غلظت رطوبت هوا: فضاهایی چون سرویس بهداشتی و حمام چون رطوبت بالایی دارند؛ حساس هستند. این رطوبت سبب رشد قارچ، کپک و باکتری شده و بیماری زا هستند. در این محیط ها با استفاده از حوله خشک کن می توان رطوبت هوا را تا حد زیادی کاهش داده و از رشد این موارد جلوگیری کرد.

انواع حوله خشک کن و کاربردهای آن

خرید انواع حوله خشک کن

شما مخاطبین گرامی برای خرید انواع حوله خشک کن می توانید از طریق وبسایت https://tasisat.com/ اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان خبره این مجموعه در تماس باشید و مشاوره های لازم را دریافت نمائید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *