Search
Close this search box.

گرمایش از کف بدون تخریب

گرمایش از کف بدون تخریب

گرمایش از کف بدون تخریب

به‌طورکلی گرمایش از کف روشی برای گرم کردن ساختمان است. این نوع گرمای طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما برخی از افراد تمایل دارند که بدون ایجاد خرابی این گرمایش را در فضای داخلی خود ایجاد کنند. با ما همراه باشید تا با سیستم گرمایش از کف بدون تخریب بیشتر آشنا شوید.

 در روش گرمایش از کف بدون تخریب با استفاده از سه روش انتقال گرما از جمله رسانایی و تابشی و  روش در بین انسان‌ها دارای سابقه طولانی است که مربوط به دوره‌های نوسنگی و عصر حجر است. بر طبق اکتشافات باستان شناسی در اسیا و در جزایر الوتیا در الاسکا مشخص شده است که ساکنان این مناطق دود آتش را با کمک سنگرهای پوشیده شده با سنگ در کف خانه‌ها ی زیر زمینی بیرون اوردند.

در حال حاضر با استفاده از سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب در بیشتر ساختمان‌ها مانند مجتمع‌های مسکونی و تجاری و چمن ورزشگاه و کارخانه‌ها و سوله‌ها ی صنعتی و حتی در استخرهای سر باز و سر پوشیده قابل استفاده است. از جمله مزیت‌های به کار گیری سیستم گرمایش از کف عبارت است از مقرون به صرفه بودن است.

گرمایش از کف

مزایای گرمایش از کف بدون تخریب

سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب نسبت به رادیاتور شوفاژ با صرفه تر هستند.

به این شکل که در سیستم‌های شوفاژ رادیاتور بیشترین دمای تولید شده از ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتی گراد است ولی در سیستم‌های گرمایش از کف بسته به مدل عایق به کار رفته نیاز به دمای ۲۹ درجه سانتی گراد و حتی شاید کمتر نیاز است تا محیط داخل ساختمان به شکل متعادل گرم شود.

پس با این حساب به این نتیجه می‌رسیم که گرمایش از کف مقرون به صرفه است. البته باید در نظر داشت که رادیاتورها در مرحله اول محیط اطراف خود را گرم می‌کنند و در اتاق‌ها جاهایی که به رادیاتور نزدیک هستند گرم‌تر هستند و ممکن است در وسط اتاق هوا سردتر باشد.

ولی در گرمایش از کف گرما را به شکل تابشی از قسمت کف به قسمت بالای ساختمان هدایت می‌کند و گرما به شکل یکنواخت در کل اتاق پخش می‌شود. دومین مزیت سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب قابلیت اجرای اسان است. به این صورت که شما با انجام یک باره این سیستم در ساختمان و اجرای ان دیگر نیاز به تعمیرات و نگهداری ندارد.

در سیستم گرمایش از کف با کمک ترموستات اتوماتیک کنترل می‌شود که در مرحله اول دارای هزینه بالایی است. که این وسیله به ما کمک می‌کند تا از روش دستی برای روشن وخاموش کردن ان عاری باشیم و حتی در زمان طولانی باعث صرفه جویی در هزینه‌ها ی انرژی می‌شود.

 سومین مزیت این سیستم‌ها عدم اشغال فضای مفید است. با به کار گیری این سیستم‌ها هیچ گونه فضایی در داخل ساختمان اشغال نمی‌شود. باید در نظر داشت که پیشرفته‌ترین رادیاتورها هم فضایی را اشغال می‌کنند. دیگر مزیت این روش عدم سیاه شدن دیوارها و پنجره‌ها است.

 به کار گیری تجهیزات گرمایشی مانند بخاری و شومینه و حتی رادیاتورها با گذشت زمان باعث سیاه شدن دیوارها و پرده‌ها می‌شود. ولی در سیستم‌های گرمایش از کف که به صورت همرفتی و تابشی فضا را گرم می‌کنند دیگر مشکل سیاهی پرده‌ها و دیوارها وجود ندارد.

مزایای گرمایش از کف بدون تخریب

از دیگر مزایای این روش قابلیت استفاده از انواع کف پوش ها ست. با توجه به تحقیقات انجام شده در این زمینه  مشخص شده که با گرمایش کف ابی هیچ نوع الکتریسیته ای وجود ندارد و مشکلی در مورد پرزهای قالی به وجود نمی‌اید تا باعث مشکلات تنفسی شود. پس با این بررسی‌ها به این نتیجه می‌رسیم که شما می‌توانید هر گونه پوششی مانند چوب و سنگ و قالی و سرامیک و لمینت و پارکت را به کار ببرید. نکته مهم این روش امنیت بالای این سیستم است.

با توجه به سیستم‌های دیگر ازجمله بخاری و شومینه و شوفاژ که امکان اسیب ان به کودکان از نظر داغ بودن و یا حتی تیز بودن هست در این روش وجود ندارد. این سیستم‌ها به دور از دسترس ودر امنیت کامل نصب می‌شوند. و با استفاده از کنترل‌های حرارتی به اندازه ای داغ نمی‌شود که باعث سوختگی شود.

درباره نصب سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب

البته باید در نظرداشت که این سیست ها هم مانند هر روشی ممکن است معایبی داشته باشند. در مراحل اولیه نصب این سیستم‌ها که به کارهای جانبی متعددی نیاز است ممکن است زمان بر باشد. حتی ممکن است برای خشک شدن بتون روی لوله‌ها چندین روز زمان لازم است .

البته می‌توان با کمک یک تیم مجرب و یا مشاوره از سایت تاسیسات دات کام این زمان را به حد اقل رساند. البته قیمت اجرای این پروژه برای مصرف کنندگان ممکن است بالا باشد. به این دلیل که مراحل نصب ان پیچیده است و همچنین باید از لوازمی هم چون کلکتور و لوله‌های چند لایه و عایق کف پوش ها و بتن و شیرهای مخصوص کلکتور استفاده کرد که همه شامل هزینه می‌شود.

 از دیگر مشکلات این روش در ساختمان‌هایی که در حال بازسازی هستند این است که باعث بالا رفتن ارتفاع کف ساختمان می‌شود و این در حالی است که ارتفاع از سقف همچنان ثابت است.

استفاده از کف پوش های گرمایشی در زمان ساخت و یا در هنگام تعمیر حمام است نیز درساختمان ها بسیار به کار می‌رود. با استفاده از این کف پوش های گرم کننده حمام یک محیط مناسب برای استحمام برای روزهای سرد سال فراهم می‌شود.

البته باید در نظر داشت که دو نوع اصلی گرمایش از کف که شامل گرمای تابنده الکتریکی است که با استفاده از جریان برق که به یک عنصر حرارتی متصل است گرما تولید می‌کند.

نصب سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب

در روش دیگر که گرمایش هیدرولیکی است که از اب داغ برای گرم کردن استفاده می‌کند به این گونه که با استفاده از سیستم لوله کشی‌های مارپیچی در تمام سطح کف پوش قرار می‌گیرند. بعضی از این سیستم‌ها دارای پنل‌هایی هستند که برای گرمایش در زیر فرش قرار می‌گیرند و به جریان برق وصل می‌شوند که این سیستم مناسب ساختمان‌هایی است که روی پیلوت قرار گرفته اند و یا حتی خانه باغ‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ضخامت این پنل‌ها حدود ۲ میلیمتر است و حتی قابلیت جابجایی هم دارد. از دیگر روش‌های گرمایشی استفاده از پنل‌های قرنیزی است که با به وجود امدن مشکل با برداشتن یک قرنیز مشکل حل می‌شود.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”یکی از مهم‌ترین محبوبیت سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب چیست؟” answer-0=”قیمت مقرون به صرفه و مناسب آن سبب شده که طرفداران زیادی را به خود جلب کند.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”سیتسم گرمایش از کف بدون تخریب در چه مکان‌هایی استفاده می‌شود؟” answer-1=”در حال حاضر با استفاده از سیستم‌های گرمایش از کف بدون تخریب در بیشتر ساختمان‌ها مانند مجتمع‌های مسکونی، تجاری و چمن ورزشگاه و کارخانه‌ها و سوله‌ها ی صنعتی و حتی در استخرهای سر باز و سر پوشیده قابل استفاده است.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”برای مشاوره گرفتن و استفاده از این سیستم در فضای داخلی باید چه کاری انجام دهید؟” answer-2=”شما می‌توانید با کمک یک تیم مجرب و یا مشاوره از سایت تاسیسات دات کام این زمان را به حد اقل رساند.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *