Search
Close this search box.

پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟

پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟

پکیج یکی از سیستم های گرمایشی است که در مدل ها و انواع مختلفی در بازار موجود است. برای آنکه بتوان انتخاب خوبی بین مدل های این دستگاه داشت؛ باید شناخت کاملی با انواع آن داشت. در این مبحث قصد داریم به بررسی مبحث پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟ بپردازیم. در صورتی که نیاز به پکیج دارید؛ پیشنهاد می شود مطالعه این مطلب را تا پایان مطالعه کنید.

در ابتدای مبحث پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟ لازم است ابتدا با پکیج آشنا شوید. امروزه در بیشتر ساختمان ها پکیج به چشم می خورد و توانسته جایگزین خوبی برای آبگرمکن شود. پکیج یک سیستم گرمایشی است که وظیفه دارد آب گرم مورد نیاز برای مدارهای گرمایشی و آب گرم موارد بهداشتی را تامین کند.

این سیستم در ابعاد و مدل های مختلفی موجود بوده و می توان در محیط های مختلف اداری، مسکونی، هتل ها و … از آن استفاده کرد. پکیج به دو دسته کلی زمینی و دیواری تقسیم می شود که هر کدام دارای ویژگی ها و کاربردهایی است که باید با توجه به عواملی مورد مناسب آن را انتخاب کرد. پکیج همگام، پکیج آریستون، پکیج ایران رادیاتور و … از جمله انواع پکیج های موجود در بازار ایران می باشد.

پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟

آشنایی با پکیج دیواری

در ادامه مبحث پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟ بهتر است بدانید پکیج دیواری جایگزین مناسبی برای موتورخانه مرکزی بوده و آب گرم مورد نیاز را تامین می کند. این سیستم یکی از پکیج های رایجی است که در محیط های زیادی به چشم می خورد و طریقه نصب آن به صورت دیواری می باشد.

بهتر است این دستگاه را در فضاهایی چون تراس یا بالکن نصب کرد. این سیستم را بهتر است در محیطی به دور موارد مشتعل و وسایل گرمازا نصب کرد؛ زیرا در بازدهی آن مشکل ایجاد می شود.

ویژگی های پکیج دیواری

پکیج دیواری با توجه به ویژگی های زیادی که دارد؛ بین کاربران محبوبیت زیادی دارد. این ویژگی ها عبارتند از:

با توجه به مبحث پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟ باید ذکر شود پکیج دیواری بر روی دیوار نصب شده و فضای زیادی برای نصب نیاز ندارد. هدر رفت انرژی در این محصول وجود ندارد؛ بنابراین مصرف انرژی پایین بوده و هزینه های مربوط نیز ‌کم است. با استفاده از این دستگاه می توان در کسری از ثانیه آب گرم مورد نیاز را تامین کرد. یکی دیگر از ویژگی های این سیستم تعمیر و نگهداری آسان آن است.

همچنین با توجه به ابعاد و اندازه کم این دستگاه به راحتی می توان آن را حمل و نصب کرد. ایمنی بالا و عدم وجود خطر گاز گرفتگی و نشت گاز از دیگر مزایای این پکیج به شمار می رود. عملکرد این دستگاه آرام و بدون صدا بوده و مزاحمتی برای ساکنین ایجاد نمی کند. با استفاده از این دستگاه می توان آب گرم مورد نیاز برای هر واحد را به طور مستقل کنترل کرد. یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کرد؛ تنظیم دما به میزان دلخواه می باشد.

آشنایی با پکیج زمینی

در ادامه مبحث پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟ بهتر است با پکیج زمینی نیز آشنا شوید. یکی دیگر از انواع پکیج نوع زمینی آن است که دارای مخزن اضافی بوده و آب گرم را ذخیره می کند. در مواقعی استفاده از این دستگاه پیشنهاد می شود که مصرف آب بالا بوده و یا بیش از یک حمام در خانه وجود داشته باشد. ابعاد این دستگاه مختلف بوده و براساس نیاز مشتری انتخاب می شود.

این دستگاه در دو نوع بدون مشعل و مشعل دار موجود است که هر کدام برای کاربردهایی مناسب هستند. برای محیط هایی که متراژ پایین دارند؛ معمولا از نوع مشعل دار استفاده می شود‌. همچنین از نوع بدون مشعل این پکیج برای متراژهای بالا استفاده می شود. ظرفیت حرارتی این دستگاه بالا بوده و حتما به متراژ محیط در زمان نصب توجه کنید و متناسب با آن دستگاهی با ظرفیت مناسب تهیه نمایید.

معمولا عواملی چون تعداد طبقات، موقعیت ساختمان، باز و بسته بودن اطراف ساختمان، تعداد سرویس های بهداشتی و … همگی در تعیین ظرفیت دستگاه موثر هستند. این دستگاه به صورت زمینی نصب شده و قسمتی از فضا را اشغال می کند‌.

ویژگی های پکیج زمینی

پکیج زمینی با توجه به برخورداری از مزایا و ویژگی های بسیار در کاربرد های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد. پکیج زمینی دارای مخزن آب گرم بوده و حجم آب آن بالا است.

این سیستم می تواند همزمان آب گرم سیستم های گرمایشی و آب گرم مصرفی را فراهم کند. توان حرارتی این محصول بالا بوده و در مدت زمان خیلی کوتاه آب گرم مصرفی را فراهم‌ می کند. یکی دیگر از ویژگی های این پکیج استفاده همزمان برای چند واحد مسکونی و یا اداری می باشد.

پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟

آشنایی با تفاوت پکیج دیواری یا زمینی

بهتر است بدانید پکیج دیواری و زمینی تفاوت هایی با هم دارند که به شرح زیر است:

مقایسه از نظر ظرفیت حرارتی

 ظرفیت حرارتی توان گرم کردن آب است که رابطه مستقیمی با متراژ محیط شما دارد. بنابراین هر چقدر متراژ محیط بزرگتر باشد؛ باید دستگاه انتخابی ظرفیت بالاتری داشته باشد. این دو دستگاه ظرفیت های مختلفی دارند؛ ولی به طور کلی ظرفیت پکیج زمینی بیشتر بوده و حدود ۲۸ الی ۱۵۰ کیلو وات متغیر است. برای محیط های بزرگ و مکان های عمومی استفاده از پکیج زمینی گزینه مناسبی است.

مقایسه از نظر عملکرد در زمان قطع یا نوسان آب

در ادامه مبحث پکیج دیواری بهتر است زمینی؟ باید بدانید زمانی که فشار آب نوسان داشته و افت و خیز کند؛ عملکرد دستگاه با اختلال مواجه می شود. در نتیجه گرمایش محیط و تامین آبگرم نیز به خوبی انجام نمی شود. پکیج زمینی دارای مخزنی است که در زمان نوسان یا قطع آب باعث بهبود عملکرد دستگاه می شود.

زمانی که آب وصل باشد؛ این مخزن از آب گرم پر شده و به همین دلیل در صورت بروز مشکل تا مدت زمانی آب گرم برای استفاده وجود دارد. بنابراین اگر در مناطقی زندگی می کنید که نوسانات آب در آن زیاد است؛ بهتر است از پکیج زمینی استفاده کنید.

مقایسه از نظر محل نصب

پکیج زمینی دارای فن است و نمی توان آن را در فضاهایی چون تراس نصب کرد؛ بلکه باید در محیط های بسته و خارج از محیط مسکونی نصب شود. همچنین در محل نصب باید مکانی را به عنوان دودکش درنظر گرفت. در صورتی که نوع دیواری را به راحتی می توان در تراس یا بالکن نصب کرد.

پکیج دیواری بهتر است یا زمینی؟

آشنایی با تاسیسات دات کام

مجموعه تخصصی تاسیسات دات کام جهت عرضه و ارائه انواع سیستم های تهویه مطبوع از جمله پکیج فعالیت دارد. شما مخاطبین گرامی برای تهیه و خرید این سیستم ها با اطمینان خاطر می توانید از طریق وبسایت https://tasisat.com/ اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام در تماس باشید.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *