Search
Close this search box.

بررسی تمایز و تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی + ۷ تفاوت اصلی

تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی

تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی

مهم ترین تمایز و تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی در چیست؟ داکت اسپلیت ها از لحاظ نیروی محرکه واحد تراکم یا کمپرسور در دو نوع معمولی و کم مصرف یا اینورتر موجود می باشند. موتورهای اینورتر یا به تعبیری دور متغیر، متناسب با تکنولوژی ها و فناوری روز دنیا ساخته و پرداخته می شوند.

کارایی و راندمان بالا، مصرف بهینه برق و انرژی و توان خنک کنندگی و برودتی بالا را می توان از مهم ترین ویژگی های کمپرسورهای دور متغیر برشمرد.

در این میان، داکت اسپلیت های معمولی، فاقد کیت اینورتر بوده و از قدرت و کارایی پایین تری در مقایسه با مدل‌های اینورتر برخوردار می باشند. برای آشنایی بیشتر با مکانیزم و کارکرد موتورهای دور متغیر و ثابت، بررسی تمایزها و تفاوت های میان آنها کمک شایانی می نماید.

وجه تمایز و تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی

وجه تمایز و تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی

۱- قدرت سرمایش و گرمایش

یکی از تمایزها و تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی به توان خنک کنندگی و حرارتی این دستگاه ها مربوط می شود. بر این اساس، داکت اسپلیت های اینورتر به علت مجهز شدن به قطعات و فناوری های پیشرفته، فرآیند سرمایش و گرمایش محیط را در کوتاه ترین و سریع ترین بازه زمانی انجام می دهند.

همچنین، بهره مندی این دستگاه ها از فناوری موتور و کمپرسور Inverter، ضمن افزایش توان سرمایشی دستگاه، هوای خنک و مطبوع را با نرخ ثابت و یکسان در محیط داخلی توزیع می کند. چنانچه علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص کمپرسورهای داکت و نحوه عملکرد آنها هستید پیشنهاد می کنیم به مطالعه مقاله جامع “کمپرسور داکت اسپلیت چیست” بپردازید.

۲- سطح صدا

در ادامه مبحث مقایسه داکت اسپلیت اینورتر و معمولی می توان به میزان صدای تولیدی این دستگاه در هنگام کار اشاره کرد. داکت اسپلیت های کم مصرف، به علت مجهز شدن به کمپرسور دور متغیر، در هنگام انجام فرآیند سرمایش نیازی به خاموش و روشن شدن های متوالی واحد تراکم ندارند.

این قابلیت در حالت کم باری، دور الکتروموتور کمپرسور را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. این موضوع کاهش سطح صدای دستگاه در هنگام کار را به دنبال دارد. این در حالی است که اسپلیت های کانالی معمولی، به علت خاموش و روشن شدن های پیاپی کمپرسور، از سطح صدای بالاتری در مواقع انجام فرآیند سرمایش برخوردار هستند.

۳- طول عمر قطعات و متعلقات

داکت اسپلیت inverter، متناسب با آخرین اصول استاندارد و به وسیله تجهیزات و خطوط تولید کاملا پیشرفته و اتوماتیک طراحی و به مرحله تولید می رسد. همچنین، در ساختار این مدل از سیستم های تهویه مطبوع از بهترین و باکیفیت ترین قطعات و متعلقات فنی استفاده می شود.

این ویژگی دوام و استحکام دستگاه را در برابر عوامل محیطی و فرآیندهای شیمیایی و نوسانات دمایی افزایش می دهد. علاوه بر این، کاهش تعداد خاموش و روشن شدن های کمپرسور دستگاه، طول عمر مفید و بهینه داکت اسپلیت را رقم زده است.

۴- سرعت و دور الکتروموتور

سرعت و نیروی محرکه الکتروموتور کمپرسور، مهم ترین تفاوت داکت اسپلیت کم مصرف با معمولی را رقم می زند. کمپرسور در نظر گرفته شده برای اسپلیت های کانالی کم مصرف از نوع Variable Speed (سرعت متغیر) می باشد. در سوی مقابل، ثابت بودن دور موتور، از مشخصات برجسته داکت اسپلیت معمولی می‌باشد.

بر این اساس، عملکرد دور موتور ثابت با سرعت کم یا با تمام سرعت انجام می گیرد. از سوی دیگر، سرعت و دور موتور کمپرسور اینورتر متناسب با شرایط و تغییرات دمایی محیط، تغییر کرده و در حالت های کم باری با کم ترین و پایین ترین ظرفیت کار می کند. به عبارت دیگر، موتورهای دور متغیر با دوری بهینه و مطلوب فعالیت می کنند.

۵- میزان مصرف برق

از دیگر تفاوت داکت اسپلیت اینورتر با معمولی می توان به میزان مصرف انرژی و برق این سیستم ها، اشاره نمود. دستگاه های مجهز به فناوری اینورتر، به علت کاهش نیاز به انرژی الکتریکی، ضمن بهینه سازی مصرف انرژی، صرفه جویی قابل توجهی در مصرف برق اعمال می کنند.

این ویژگی منجر به کاهش چشمگیر هزینه های اقتصادی و جانبی مصرف کننده می شود. در سوی مقابل، داکت اسپلیت های معمولی، به علت عدم برخورداری از کیت اینورتر، غالبا برق و انرژی زیادی مصرف می کنند.

مقایسه داکت اسپلیت اینورتر و معمولی

۶- نوع گاز خنک کننده

نوع گاز مبرد استفاده شده برای سرماسازی و سرمادهی داکت اسپلیت های کم مصرف و معمولی نیز با یکدیگر متفاوت می باشد. بر این اساس، در ساختار داکت اسپلیت های معمولی، غالبا از گاز مبرد R22 استفاده می گردد.

از طرف دیگر، فرآیند ایجاد سرمایش داکت اسپلیت های اینورتر با گاز خنک کننده از نوع R410 اجرایی می شود. سازگاری با محیط زیست، سطح کیفی بالا و بی خطر بودن، از نقاط عطف مبرد r410a می باشد.

۷- بازه قیمت

قیمت تمام شده، آخرین تفاوت داکت اسپلیت کم مصرف با معمولی را شامل می شود. دستگاه های مجهز به کیت اینورتر، به علت برخورداری از فناوری های پیشرفته و مدرن، از قیمت بالاتر و بیشتری، در مقایسه با مدل های معمولی برخوردار می باشند.

بر اساس بررسی های صورت گرفته، قیمت تمام شده داکت اسپلیت های اینورتر، در حدود ۳۰ درصد بالاتر از قیمت اسپلیت های کانالی معمولی، برآورد شده است.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *