Search
Close this search box.

بهترین برند چیلر چیست ؟ + معرفی ۴ برند از بهترین برندهای چیلر

بهترین برند چیلر

بهترین برند چیلر

دستگاه های چیلر از سیستم های تهویه مطبوع باکیفیت و کاربردی به حساب می آیند. این دستگاه ها متناسب با فناوری های روز دنیا در ظرفیت های سرمایشی و ابعاد و اندازه مختلف و گوناگون طراحی و به مرحله تولید می‌رسند. بر همین اساس، برای ایجاد سرمایش مراکز و ساختمان های با کاربری متفاوت، از بهترین گزینه ها محسوب می‌شوند. در این میان، خرید بهترین برند چیلر برای خریداران تبدیل به یک چالش و دغدغه جدی شده است.

لازم به ذکر است که دستگاه های چیلر متناسب با کندانسور به کار رفته در ساختار آن، در دو دسته آب خنک و هوا خنک (آبی و هوایی) موجود می باشند و بر اساس سیکل تبرید تراکمی فرآیند ایجاد سرمایش را عملیاتی می کنند.

برای اجرایی ساختن این فرآیند قطعات و متعلقات مختلفی تاثیرگذار و مؤثر هستند. کمپرسور، ماده مبرد، شیر انبساط، کندانسور و اواپراتور را می توان از مهم ترین قطعات تعبیه شده در ساختار چیلرهای تراکمی به حساب آورد. چنانچه قصد دارید اطلاعات تخصصی تر درخصوص طرز کار و عملکرد چیلر تراکمی بدست آورید، پیشنهاد میکنیم به مطالعه مقاله تخصصی ” طرز کار چیلر تراکمی و مکانیزم عملکرد آن ” بپردازید.

در این زمینه باید خاطر نشان نمود که در حال حاضر برندهای مختلفی در زمینه طراحی و تولید چیلر و مینی چیلر مشغول به فعالیت می باشند. به منظور آشنایی با بهترین برند چیلر به بررسی و معرفی برخی از تولیدکننده های شناخته شده خارجی می پردازیم.

چه نوع چیلری بخریم؟

  • چیلر جذبی:

چیلرهای جذبی بهترین گزینه خرید برای مواردی است که در آن با مشکلاتی مانند تامین برق پروژه روبرو هستید یا ظرفیت بالای چیلر را می خواهید. چیلرهای جذبی از طریق سوخت گاز طبیعی کار می کنند و برق کمتری نیز مصرف می کنند. ولی در نظر داشته باشید هزینه های جاری ، نصب و راه اندازی آنها بالا است.

  • چیلر تراکمی:

انواع چیلرهای تراکمی به روش سیکل تبرید تراکمی آماده می شوند. مهمترین تفاوت چیلرها در مقایسه با چیارهای جذبی، وجود کمپرسور در این دستگاه ها است. با تهیه چیلر تراکمی باید هزینه برق را پرداخت کنید.چیلرهای تراکمی ظرفیت های مختلفی دارند و از مینی چیلرهای ۲ تن تبرید شروع می شوند و تا ظرفیت های ۵۰۰ تن تبرید نیز عرضه می شوند. البته چیلر تراکمی بر حسب نوع کنداسور به دو نوع چیلر تراکمی هوا خنک – چیلر تراکمی آب خنک دسته بندی می شوند.

  • چیلر تراکمی هوا خنک: چیلرهای تراکمی هوا خنک، در فضای باز مانند روی پشت بام و یا حیات پروژه نصب می شوند. هم چنین به دستگاه مکمل یا برج خنک کننده برای خنک سازی هوا نیاز ندارند.
  • چیلر تراکمی آب خنک: چیلرهای تراکمی آب خنک را می توان در محیط سربسته مانند فضای موتورخانه ها نصب کرد. این مدل چیلرها بر عکس چیلرهای آب خنک این است که برای خنک سازی به دستگاه برج خنک کننده نیاز دارند. بنابراین جهت استفاده از چیلر تراکمی آب خنک، در موتورخانه یک دستگاه چیلر قرار می گیرد، در فضای باز نیز دستگاه برج خنک کننده نصب می شود. مشخص است در این نوع مدل چیلر، سیستم لوله کشی طولانی تر و هزینه برتر می باشد. البته کارایی چیلرهای تراکمی آب خنک در مقایسه با چیلرهای تراکمی هوا خنک به مراتب بیشتر است.

به طور خلاصه، انواع چیلر ها برحسب سیکل عملکردی به دو دسته کلی زیر طبقه بندی می شوند:

  • چیلر تراکمی

انواع چیلر تراکمی با سرد کردن آب به کمک انرژی الکتریکی، و هدایت آن به سوی فن کوئل باعث ایجاد برودت و سرما می کنند و موجب کاهش دمای فضا می شوند.

  • چیلر جذبی

چیلر های جذبی به کمک انرژی گرمایی اب را سرد کرده و با هدایت آن به سمت فن کوئل موجب کاهش دمای مکان مورد نظر می شوند. در چیلر های جذبی منبع انرزی گرمایی آب گرم، بخار یا شعله مستقیم مشعل می باشند.

فروش بهترین برند چیلر

بررسی بهترین برند چیلر

۱- چیلر گرین (Green)

از برترین و بهترین برند چیلر می توان به سیستم های تهویه مطبوع گرین اشاره نمود. این دستگاه ها مطابق با آخرین فناوری ها و استانداردهای روز دنیا ساخته و پرداخته می شوند. مجهز شدن این دستگاه به مکانیزم های سرمایشی جدید و پیشرفته، در ارتقای توان و قدرت خنک کنندگی و برودتی سیستم تاثیر مطلوب و بسزایی برجای گذاشته است.

از متداول ترین مدل های چیلر گرین می توان چیلر مدولار سری H را عنوان کرد. چیلرهای مدولار، در ساختار خود از چندین مدار مبرد و تعدادی کمپرسور قوی و قدرتمند بهره می برند. این ویژگی علاوه بر افزایش قدرت و بازدهی و بهره وری سیستم، کاهش مصرف برق دستگاه را رقم زده است.

گفتنی است که مبدل حرارتی در نظر گرفته شده برای چیلر مدولار گرین که یکی از برترین برندهای برتر چیلر است، از ۱۰ درصد راندمان حرارتی بیشتر در مقایسه با سایر مدل ها برخوردار می باشد.

همچنین، اواپراتور تعبیه شده در ساختار این مدل از نوع شل اند تیوب یا پوسته و لوله بوده که از دوام و کیفیت بسیار بالایی بهره مند است. مجهز به گاز خنک کننده از نوع r410a، قابلیت متصل شدن ۱۶ دستگاه به همدیگر، کارکرد در دامنه دمایی ۲۱ تا ۴۹ درجه سانتیگراد و عملکرد بدون لرزش و کم صدا را می توان از دیگر ویژگی های مهم این مدل برشمرد.

بهترین برند چیلر چیست

۲- چیلر تراکمی آکس (AUKS)

چیلر تراکمی آکس نیز در لیست بهترین برند چیلر قرار دارد. این مدل از سیستم های تهویه مطبوع متناسب با نوع کندانسور در مدل های آبی و هوایی موجود می باشند. طراحی ویژه و متمایز و حجم مناسب و ابعاد بهینه، از مزایای قابل توجه این مدل چیلر آکس به حساب می آید.

کمپرسور به کار رفته در ساختار این دستگاه از راندمان و بازدهی و قدرت بسیار بالایی برخوردار می باشد. مجهز شدن چیلر تراکمی آکس به فن دمنده بهینه سازی شده، علاوه بر عملکرد راحت و آرام، کاهش سطح صدای دستگاه را به دنبال داشته است.

کلاس انرژی چیلرهای تراکمی آکس گرید و رتبه A عنوان شده است. حجم بهینه دستگاه ضمن صرفه جویی و کاهش فضای نصب، از اشغال محیط مفید در سازه جلوگیری می کند.

۳- چیلر میدیا (Midea)

چیلرهای میدیا به علت برخورداری از توان برودتی بالا، نیازهای سرمایشی محیط ها و سازه های مختلف را به خوبی برآورده می سازند. کمپرسور استفاده شده در ساختار چیلرهای تراکمی برند میدیا از نوع اسکرال می باشد. فرآیند خنک سازی و سرمایش این دستگاه ها بسته به نوع و مدل با گاز مبرد r22 یا r410a صورت می گیرد.

بر اساس اطلاعات موجود در کاتالوگ، حداقل و حداکثر ظرفیت سرمایشی دستگاه برابر با ۴۴۵۰۰ الی ۱۴۵۰۰۰ بی تی یو بر ساعت عنوان شده است. همچنین، سطح صدای چیلر متناسب با نوع مدل حداقل ۶۰ و حداکثر ۶۷ دسیبل اعلام گردیده است.

۴- چیلر ال جی (LG)

چیلر ال جی به عنوان نمونه ای از برترین برند چیلر بر اساس جدیدترین تکنولوژی ها و مکانیزم های برودتی طراحی و به مرحله تولید می رسد. گاز مبرد استفاده شده برای چیلرهای ال جی از نوع r410a می باشد. این نوع گاز خنک کننده کاملا سازگار با محیط زیست و بدون خطر برای لایه اوزون می باشد. طراحی ماژولار دستگاه موجب انعطاف پذیری و کاهش فضای نصب دستگاه شده است.

برخورداری از فناوری اینورتر، کنترل ثابت و پایدار دمای آب خروجی را رقم زده است. تعبیه سیستم کنترل مرکزی، از قابلیت های منحصر به فرد این دستگاه تلقی می گردد.

همچنین، بهره مندی از فناوری Hipor، در افزایش راندمان و بازدهی کمپرسور دستگاه نقش بسزایی ایفا می نماید. در ضمن، تکنولوژی تزریق گاز خنک کننده، موجب ارتقای بار سرمایشی دستگاه می شود.

لازم به ذکر است که فروش برترین برندهای چیلر در مجموعه تاسیسات و توسط کارشناسان خبره در حیطه تجهیزات تهویه مطبوع هم بصورت حضوری و هم بصورت آنلاین از طریق سایت تاسیسات دات کام امکان پذیر است.

انواع کاربردهای چیلر

چیلر ها از نظر نوع مصرف و کاربرد می توان به دسته های زیر طبقه بندی کرد:

  • کارکرد صنعتی

چیلرها به دلیل قابلیت ایحاد سرما و برودت برای خنک کردن تجهیزات و دستگاه های صنعتی کاربرد دارند. از این رو به طور گسترده در صنایع گوناگون مانند صنعت بهداشتی، دارویی، پلاستیک سازی، چاپ و ….مورد استفاده قرار می گیرد.

  • سرمایش فرآیندی

 خاصیت ایجاد سرما و جذب گرما توسط چیلرها، باعث شده است از آن برای اجرای فرایندهای شیمیایی و فیزیکی در اکثر صنایع گوناگون مانند صنعت شیمیایی، غذایی، دارویی و … استفاده شود.

  • تهویه مطبوع

از دیگر کاربردهای چیلر می توان تهویه مطبوع دمای هوا اشاره کرد. به طوری که در فصل تابستان به طور گسترده ای برای سرمایش اماکن تفریحی، هنری، ورزشی و اداری و … استفاده می شود.

مصرف برق در چیلرها

مصرف برق چیلرها برحسب نوع و کارکرد آنها متفاوت است، در ادامه در جدول زیر مصرف برق در انواع چیلرها آورده شده است:

نوع مدل چیلر مقدار برق مصرفی جریان برق
مدل جذبی کم کم
مدل تراکمی آب خنک متوسط متوسط
مدل تراکمی هوا خنک زیاد زیاد

 

برای مشاوره رایگان با کارشناسان خبره تاسیسات دات کام و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۶۵۵۳۸۸

۰۹۱۲۳۴۳۴۳۹۸

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”آیا چیلر تولید گرمایش هم می کند؟” answer-0=”خیر. وظیفه چیلر صرفا تولید آب سرد است. البته در چیلر جذبی دو اثره امکان تولید آب گرم وجود دارد.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”تفاوت چیلر با کولرآبی چیست؟” answer-1=”چیلر نوعی وسیله سرمایشی به صورت مرکزی است و در مقایسه با کولر آبی مزایای زیادی دارد.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”قیمت چیلر چقدر است؟” answer-2=”چیلرها به دلیل تغییرات قیمت در قطعات و ساخت، قیمت ثابتی ندارند لذا برای مشاوره خرید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *